S-au rătăcit într-un labirint din lanul de porumb şi au chemat poliţia să-i salveze

Un cuplu american s-a rătăcit într-un labirint, iar femeia panicată a sunat la poliţie să vină să-i „salveze”, scrie Los Angeles Times.

Luni după-amiază, doi soţi au intrat în labirintul „Connors Farm” făcut într-un lan de porumb din Massachussets. O oră mai târziu a început să se lase întunericul, iar cei doi americani, care îl aveau cu ei pe bebeluşul lor de trei săptămâni, nu au mai putut găsi drumul spre ieşire. Cum „Connors Park” se închisese şi nu a venit nimeni să îi ia din labirint, ei au sunat la poliţie să vină să îi salveze de acolo.

„Bună, vă sun din Connors Park, ne-am rătăcit, nu văd pe nimeni, îmi este foarte frică, este întuneric şi avem cu noi un bebeluş de trei săptămâni”, le-a spus femeia operatorilor de la 911. Poliţistul care a răspuns la telefona întrebat-o dacă soţul ei este cu ea, iar femeia i-a spus că este da, numai că ea este îngrijorată pentru copil.

„Nu ştiu ce a fost în capul meu, era lumină când am intrat în labirint, am crezut că înainte să se închidă parcul o sa treacă cineva prin labirint să verifice şi o să ne găsească. Ţânţarii ne mănâncă de vii şi până acum nu mi-am mai scos fiica la plimbare…”, a spus femeia panicată la telefon.

În şapte minute cât a durat apelul telefonic, poliţia a găsit cuplul rătăcit. Directorul de Marketing de la „Connors Farm”, Kamille Combs, spune că labirintul acoperă o arie de circa 8-10 acri şi în mod normal nu durează mai mult de 45 de minute să îţi găseşti drumul prin el. În orice caz, personalul parcului nu mai lasă oamenii să intre în labirint când mai este o oră până la închidere şi până acum nu a mai sunat nimeni la poliţie.

      Articole recomandate