S-au căsătorit în cimitir pentru a „participa” şi părinţii decedaţi

Diane Waller şi Randy Kjarland din Minnesota au ales să îşi unească destinele în cimitirul în care erau înmormântaţi părinţii decedaţi, pentru ca şi acestia să ia parte la ceremonia lor.

Diane Waller şi Randy Kjarland din Minnesota s-au căsătorit în cimitirul în care erau înmormântaţi părinţii lor. Gestul inedit a fost făcut din dorinţa ca, şi cei care nu mai sunt în viaţă, să le fie aproape în aceste momente.

Cei doi nu au fost singuri la cimitir, ci o mulţime de prieteni le-au fost alături.

Anumite persoane cred că este o glumă, dar ce am făcut noi este cât se poate de serios. Unii dintre prietenii noştri au început să plângă atunci când le-am spus povestea”, a declarat Randy.

Părinţii celor doi şi-au dorit întotdeauna ca Diane şi Randy să formeze un cuplu, dar din păcate nu au mai apucat să le fie alături la ceremonie. Se cunoşteau din copilărie, dar pe atunci erau prea tineri să se căsătorească. Drumurile lor s-au despărţit, şi-au făcut familii separat, dar viaţa i-a readus, peste ani, împreună, aşa cum şi-ar fi dorit şi părinţii lor.

Nunta în cimitir, poate şi printre puţinele care s-au întâmplat până acum în lume, le-a îndeplinit această dorinţă de a fi aproape şi de părinţi.

În semn de respect pentru cei care nu mai sunt în viaţă, cei doi miri şi invitaţii lor au depus trandafiri roşii la morminte.

      Articole recomandate