S-a sinucis online, cu spectatori! Femeia care a descris, pe Facebook, cum moare!

Claire Lin, din Taipei, Taiwan, era o femeie de 31 de ani care ajunsese să se simtă atât de singură şi nedorită, încât a decis să se sinucidă, dar nu singură… ci cu şapte spectatori, prieteni de-ai ei de pe Facebook.

Potrivit libertatea.ro, pe 18 martie, când împlinea 31 de ani, Claire a decis că viaţa ei nu mai are nici un rost. Nici măcar iubitul ei nu mersese să o vadă, pentru că erau certaţi.

Tânăra a făcut un foc din cărbuni chiar în camera în care stătea, a aruncat în flăcări şi câteva jucării de pluş, iar fumul negru şi înecăcios a început să umple camera. Uşa era închisă, geamul şi el, iar Claire a început să se sufoce. Dar nu a renunţat la pasiunea ei… Facebook-ul.

Ea le-a spus prietenilor săi ce face în acele momente şi chiar a postat fotografii cu norii de fum care umpleau camera.

Cei şapte prieteni de-ai săi care au văzut pozele au început să o roage să deschidă geamul, să se potolească, dar Claire Lin nu i-a ascultat.

La un moment dat a scris că fumul e atât de dens, încât o ustură ochii şi nu prea mai vede.

Ultimul lucru pe care l-a făcut taiwaneza înainte să îşi dea ultima suflare a fost să mai posteze o fotografie în care se vedea că deja fumul invadase întreaga încăpere, la care a pus următoarea explicaţie: “Prea târziu. Camera mea e plină de fum. Chiar şi când mor tot vreau să stau pe Facebook. E ca un fel de otravă. Haha.”

Cei şapte prieteni de-ai săi nu au anunţat autorităţile, ci au stat şi au urmărit activitatea şocantă de pe contul lui Claire, care a fost găsită, a doua zi, fără suflare, de iubitul care fusese unul dintre motivele pentru care şi-a luat viaţa.

      Articole recomandate