S-a crezut Johnny Depp. O femeie către poliţişti, după ce a furat un feribot: „Eu sunt piratul Jack Sparrow”

O femeie din Marea Britanie va petrece 112 zile în închisoare după ce a furat un feribot şi le-a strigat poliţiştilor veniţi la faţa locului că este personajul Jack Sparrow din cunoscuta serie „Piraţii din Caraibe”, informează New York Daily News.

Alison Whelan, o britanică în vârstă de 51 de ani din oraşul Torquay (sud-vestul Angliei), a consumat timp de două zile băuturi alcoolice realizate acasă prin fermentarea perelor şi a mâncat mătrăgună. Pe urmă, a furat feribotul Dart Princess, din portul Devon.

Însoţită de un prieten, britanica s-a urcat la bordul ambarcaţiunii, a desfăcut parâmele care ţineau feribotul la mal şi a navigat pe râul Devon lovind mai multe ambarcaţiuni.

„Ce o să faceţi acum? Cred că este în afara jurisdicţiei voastre”, le-a strigat femeia aflată în stare de ebrietate poliţiştilor. „Eu sunt Jack Sparrow”, a continuat ea, conform Daily Record.

Britanica a fost prinsă după două ore, în această operaţiune fiind implicaţi 30 de poliţişti, o echipă de salvare, reprezentanţi ai Pazei de Coastă şi mai mulţi paramedici.

„Am fi ajuns în St. Tropez dacă nu am fi fost prinşi”, a declarat Whelan.

Pagubele suferite de feribotul furat de femeie se ridică la echivalentul în lire a 2.500 de dolari. Şi alte ambarcaţiuni au fost avariate.

Anul trecut, britanica a fost amendată cu echivalentul a 162 de dolari pentru că a atacat un tehnician de pe o ambulanţă.

Personajul Jack Sparrow este interpretat de actorul Johnny Depp. Iată, mai jos, trailer-ul ultimului film din seria „Piraţii din Caraibe” – „Pe ape mai tulburi”:

      Articole recomandate