Ronin Terrente: Suntem generația– NU ȘTIU/N-AM ÎNVĂȚAT! (Blog)

Dur, pe alocuri necenzurat. Ronin Terrente, despre generația: nu știu. n-am învățat.

linieMi-am luat mașină mare să știe vecinu că trăiesc bine. mi-am trecut mașina pe gaz. mi-am facut casă mare, să știe cumătrul că nu mor de foame, încălzesc doar o cameră iarna, că oricum încăpem toți în una. mi-am dat copilul la un liceu cu plată, n-are șanse la BAC, dar îl scoatem noi la capăt.

Maia Sandu n-are treabă. Maia Sandu a vrut să fie mai, dar voi nu puteți trece de octombrie. am făcut eu un video, nu-i cel mai bun și cel mai reușit din istoria mea, dar sper că ați prins ideea, care era una simplă și uimitor de sinceră : SUNTEM GENERAȚIA – NU ȘTIU/N-AM ÎNVĂȚAT!

Nu știu, n-am învățat, nu știu, nu m-au învățat, nu știu, n-am auzit, nu știu, nu mi-au spus etc. toată ziua peste tot aud asta. copii de vîrsta mea și mai mari și mai mici spun același căcat peste tot. Cine-i de vină, v-ați gîndit la asta vreodată? dar nu așa de mîntuială, vă întreb dacă chiar v-ați pus problema, eu mi-am pus-o. îmi plăcea mie o fată din Ghidighici, (avem niște fete în ghidighici de topesc ghețarii cît de frumoase sunt) am încerctat eu să găsesc o trecere și într-un dialog simplu și inofensiv despre BAC, în care eu am apărat-o pe Maia, tipa mi-a reproșat că m-aș da tare deștept și asta nu face bine, eu m-am gîndit că n-are treabă și că nu-s așa deștept, dar m-am mai gîndit să mă prostesc oleacă, că îi din sat și poate mai f*t și eu ceva seara în timpul liber, dar șansele mele au fost ruinate pentru că, cică, aș fi deștept. cum p*la mea, m-am gîndit eu, să nu poți f*te o fată pentru că ești deștept, atunci ar trebui să mă prostesc mai mult sau care-i poanta?. deci dacă cădeam BAC-u f****am mai des.

Mi se pare trist pentru că noi venim să-i înlocuim pe ăștea care azi ne conduc și ne supără și ne plîngem că nu avem pe cine vota în an electoral, dar 80% din țară vine cu Nu știu N-am învățat, ce pot face ei mai bun sau schimba, dacă sunt mai proști decît părinții și buneii, lor le iert că nu era internet, dar acum avem toate posibilitățile din lume și toate momentele și motivele să studiem și tot proști murim.

Cine-i de vină? sistemul? părinții? profesorii? copii? colegii? toți.

44

Sistemul ne vrea proști, el n-are nevoie de oameni care-și pun problema, oamenii care au dubii vor ataca sistemul inevitabil. părinții ne trimit la muncă în loc să ne lase cu cartea, ne conving că n-avem nevoie de carte, că fetele se vor căsători cu unul care le va plăti tot, că băieții vor munci din greu și vor cîștiga, ne dau exemple cu alți cumătri care au furat și f**ut bani publici și au privatizat ilegal diferite structuri, așa că cartea e pentru ochelariști și pederaști. profesorii nu sunt un exemplu, sunt niște ramoliți comuniști care put a naftalină și au niște metode de predare care nu-s deloc metode, doar pornografie politică. copii se gîndesc doar la jocuri de calculator și f**ai cît mai des și cît mai mult. colegii ne îndeamnă să ne trăim viața și să nu pierdem timp pe cărți. cam asta e. cartea e un atribut retro și doar pentru hipsteri.

Mai e și vina fiecărui din noi, hai să fim sinceri, atîta timp cît putem cumpăra actele, la ce bun studii? oricum avem exemplu că proștii și bădăranii ne conduc și tot ei ne vor conduce. eu, cu toată literatura mea, fac 3000 pe lună și mă cac cu toți intelectualii care-mi atacă părerile periodic, cînd omănași mai tîmpiți f*t rubla în localuri de fițe cu fufe la care-mi curg și mie mucii, așa că, parcă, aș avea de pierdut în războiul ăsta, totuși eu continui să bat gongul și să fac praf cu toate posibilitățile de care dispun, de ce?

Te întrebi tu oare și eu îți răspund, pentru că oamenii care vă conduc din umbră au mai multă minte decît credeți voi toți că ați avea sau nu, pentru că o minte a făcut rețeaua pe care comunicați și o minte v-a dat toate obiectele și accesoriile și mașina de sub cur și toate în lumea asta sunt rezultatul omului care gîndește, restul sunt atribute pentru robi, robii vor munci ca să-și hrănească dorințele și iluziile materialiste. în timp ce mintea o să conducă lumea asta.

Eu știu, eu am învățat asta. pe mine nu m-au învățat ei, singur am căutat să aflu tot. voi mai afla și altele. puterea și forța e în cunoaștere, să știi asta. poate toată lumea să spună că merită să fii prost, să știi că e o părere indusă, i-au creat așa, sunt niște mașini cu care se joacă oamenii deștepți, niște jucării în mânile celor care știu cum să vă manipuleze. Eu nu vreau să fiu manipulat. azi am 3000 și nicio femeie. dar în același timp le am pe toate. am orice-mi doresc și niciodată nu-mi pare rău, pentru că știu, ȘTIU. Ar trebui să-ți fie rușine data viitoare să zici Nu știu N-am Învățat.

Dacă vrei să nu mai stai în genunchi, dacă vrei să mai stai și în picioare și să nu te mai plîngi că trăiești într-o țară de căcat cu o conducere de căcat și cu corupție și alte porcării, învață, pentru că mîine vii tu în locul lor, ei vor muri ușor și sigur, iar tu le vei lua locul. cu ce vii tu? Dacă vii cu NUȘTIUNA_MÎNVÎȚAT! atunci mai taie frunze la câini sau mai plimbă ursul.

puterea stă în noi, adevăr a zis neica.

pace/.

Un articol scris de Ronin Terrente, pe blogul său: parazitulproletar.wordpress.com

      Articole recomandate