Românii au talent: momentele magice din cel de-al treilea sezon al spectacolului (Video)

TALENT

Al treilea sezon al emisiunii „Românii au talent“ a revenit în 2013 cu momente spectaculoase, nelipsita doză de umor şi aceiaşi trei membri ai juriului. Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au jurizat concursul, au fost plăcut surprinşi de unii participanţi, dar s-au confruntat şi cu momente dificile sau contestaţii din partea concurenţilor.

Bogdan Olteanu a reuşit să impresioneze o sală întreagă şi să lase fără cuvinte juriul de la Românii au talent.  Dacă la început nu erau siguri la ce să se aştepte din partea lui Bogdan Olteanu, tehnicianul pasionat de pictură, atât juraţii, cât şi publicul, au asistat la un număr strălucitor, în sensul propriu.

Pânza neagră anunţa prea puţin din imaginea splendidă care a rezultat după ce Bogdan a aruncat peste ea cu “praf de stele”. „Mama ce tareee! Oau, e superb ce ai făcut acolo, Arta ta e fantastică, recunosc că nu am mai văzut aşa ceva până acum„, i-a spus Mihai Petre.

Pentru mine astea sunt momentele preferate. Finalul a fost pam-pam. Pentru mine este o mare bucurie să spun da, mergi în etapa viitoare„, a spus Andra.

Eşti unul dintre cele mai frumoase talente pe care le-am văzut în sezonul ăsta la Românii au talent şi sper să ajungi cât mai departe. Am împrumutat pielea de găină fără să cer voie„, a spus Andi Moisescu.

În ediţia de vineri a emisiunii Românii au talent,sezonul 3 pe scenă a urcat o trupă formată din opt fete şi băieţi care au reuşit să o emoţioneze pe Andra aproape până la lacrimi.

Membrii formaţiei Maria sunt fraţi, au vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, şi au decis să înfiinţeze grupul în memoria surorii lor, decedată în urmă cu mai mult timp.

Felul în care cei opt fraţi au cântat piesa „I Can’t Help Myself” a trupei Kelly Family a fost unul dintre cele mai sensibile momente din ediţia de vineri a show-lui.

De o sinceritate si o caldura debordanta, Stefan Lautaru, tanarul vanzator in piata, a demonstrat ca perseverenta poate duce la indeplinirea unui vis.

Cu chitara in mana si cu super-hitul “Vara nu dorm” interpretat in maniera proprie, lui Stefan i-au dat lacrimile de emotie atunci cand a vazut o sala intreaga ridicata in picioare in urma reprezentatiei sale.

Cred ca esti foarte special. Eu apreciez si mai mult oamenii astia care sunt foarte talentati, dar si foarte modesti. Nu doamne, asta sunt, ma placeti asa, ok, nu ma placeti, foarte bine! “, i-a zis Andra.

      Articole recomandate