Românca , numele căreia ia jucat festa întreaga viață. Află carei motivul

Site-ul pandurul.ro publică povestea amuzantă a Poliţiei Bârcină, o femeie din localitatea Scoarţa (judeţul Gorj).

Poliţia (57 de ani) s-a născut în închisoare, unde mama ei era închisă. „Am născut şi m-au întrebat ce nume să-i dau la fată. Ca să le fac în ciudă la miliţieni, le-am spus Poliţia şi aşa au scris”, spune mama femeii.

Poliţia spune că a fost bătută de mai multe ori de  poliţişti, care credeau că femeia îi ia peste picior când le spune cum o cheamă. „Eram într-un bar, au venit vreo cinci poliţişti şi m-au întrebat cum mă cheamă. Eu când le-am spus Poliţia, nu m-au crezut. M-au luat la secţie, m-au bătut acolo că de ce fac eu mişto de ei”, povesteşte femeia.

 

„De ce să dăm telefon la 112? Poliţia noastră vine imediat, doar o strigi”

Ea spune că şi băiatul său a avut de suferit, din cauza numelui ei. „A luat una de la un poliţai care l-a întrebat al cui e, iar el a spus că e al Poliţiei”, spune femeia.

Ea povesteşte că a fost şi în Italia, iar vameşii au oprit-o să vadă dacă buletinul ei e fals. „M-au crezut până la urmă, dar a fost mai greu. Au râs, dar tot nu le venea să creadă”, spune Poliţia.

Vecinii femeii sunt cei mai inspiraţi când vine vorba de glume pe seama numelui doamnei Bârcină. „Cum să dăm telefon la 112? Păi Poliţia noastră ce face? Strigăm peste gard şi imediat e prezentă. Vine imediat, e cea mai rapidă poliţie”, spune unul dintre vecinii femeii.

Poliţia are nouă copii, dar niciunul nu a primit vreun nume ciudat. Femeia a încercat să le dea tuturor nume cât mai normale, ca să nu treacă prin aceleaşi păţanii ca ea. Poliţia spune că s-a gândit de mai multe ori să-şi schimbe numele, dar că procedurile i s-au părut prea complicate.

      Articole recomandate