Right Sight – „Sfîrşitul Lumii”

Proaspat lansata in showbiz-ul autohton, trupa Right Sight, si-a prezentat in premiera noul single „Sfarsitul Lumii”.

Desi are un titlu ce-ti provoaca ganduri apocaliptice, piesa are un mesaj pozitiv si optimist. Stilul piesei nu este bine definit si asta pentru ca ea combina mai multe stiluri muzicale: hip-hop, rock si motive din muzica populara.

DSC_0061-600x400

Potrivit celor de la new.profm.md, textul a fost scris de Modoranu Nicu, cel a carui voce se aude in piesa „Sfarsitul Lumii”, iar melodia a fost compusa de Dan Vozniuc, chitaristul si compozitorul trupei. Olga este back vocalista din proiect, vocea ei apare si in ultimul cantec lansat.

Trupa Right Sight a fost creata in primavara anulului 2012 si este formata din Sanduta Stefan (conducator si acordeonist), Vozniuc Dan (chitarist), Diaconita Vasile (violonist), Modoranu Nicu(solist),Cebotari Dan (solist),Vasilicenco Boris(bass chitarist),Cojuhari Victor (baterist),Onisor Victor (clape).

Membrii trupei au declarat ca aceasta piesa te indeamna sa fii pozitiv si sa traiesti clipa. „Sunt lucruri mult mai importante ca „sfirsitul lumii” , doar ca oamenii se lasa orbiti de frica si neajunsuri personale. Nu uitati ce conteaza cu adevarat, nu renuntati la visuri, fiti increzatori si savurati viata!”

      Articole recomandate