Revoltator, pisică a fost îngropată de vie în ciment (video)

O pisică a fost îngropat pe jumătate în ciment. Incidentul a avut loc în Colorado City, acolo unde există o comunitate importantă de mormoni aparţinând unei secte, relatează huffingtonpost.com.

Membrii sectei s-au separat la începutul anilor ’20 de biserica mormonă principală pentru a putea continua să fie poligami.

Pisica a fost găsită acasă la Issac Wyler, un fost membru al sectei, care a criticat biserica respectivă şi liderul controversat al acesteia, Warren Jeffs.

Andrew Chatwin, de asemenea fost membru al sectei, a găsit şi salvat pisica, pe care a dus-o la un sanctuar pentru animale din Kanab, Utah. Din păcate, la câteva zile distanţă aceasta a murit.

Chatwin, care a părăsit secta în urmă cu 13 ani, este de părere că membrii ei sunt responsabili de actul de cruzime la care a fost supus animalul. El a declarat că în trecut membrii bisericii au mai omorât animale.

În momentul în care a raportat actul de cruzime, şeful poliţiei din Colorado City, care este şi el membru al controversatei secte, nu a acordat importanţă faptei: „A râs în momentul în care i-am spus”, a declarat Chatwin.

      Articole recomandate