Revista GQ a desemnat cel mai elegant bărbat al anului

beckham-elegant

Celebra revistă GQ a decis să acorde titlul de cel mai elegant bărbat al anului 2013, îndrăgitului fotbalist britanic, David Beckham.

Despre Beckham, ce s-ar mai putea spune, decât că este de-a dreptul căsătorit cu lumea fashion, soţia sa, Victoria, fiind una din cele mai apreciate stiliste contemporane.

David Beckham nu reprezintă însă doar un nume de referinţa în lumea fotbalului, ci a devenit fără îndoială, o marcă publicitară globală, graţie aurei sale de supererou al universului advertising.

David s-a impus în sectorul publicitar cu brand-ul care-i poartă numele şi care-i asigură un venit de circa 13 milioane de lire sterline pe an.

În ciuda trecerii anilor, David continuă să fie solicitat de marile case de modă ale lumii, în calitate de testimonial: pentru sezonul primavară-vară 2014, el şi-a adjudecat acest rol pentru Belstaff – un alt brand istoric englez, fondat în 1924.

În această misiune, David se află într-o splendidă companie, din echipa sa glamour, făcând parte şi românca Andrea Diaconu, alături de Tom Firth, Christian Gajdus şi Will Bowden.

Beckham_Breitling-for-Bentley

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate