Reprezentanta Moldovei la Eurovision, Aliona Moon, îşi începe turneul de promovare a piesei în România

eurovision

Luni, 8 aprilie, cântăreaţa va merge pentru patru zile în România. Ulterior îşi va continua turneul în Olanda, Belarus, Ucraina şi Rusia. Producătorul artistei, Pasha Parfeni, a declarat că promovarea în aceste ţări se va axa mai mult pe emisiuni televizate decât pe concerte, fiind o cale mai uşoară şi eficientă.

În cîteva zile ne luăm rămas bun de la Moldova, Chişinău, părinţi, prieteni, motani, papagali, etc, şi plecăm în turneul de promovare. Va fi o călătorie lungă, dar dinamică şi productivă. Avem atîtea de făcut!„, scrie pagina oficială a eurovisionului din R.M eurovision2013.md.

În perioada 18-28 aprilie va fi filmat videoclipul piesei „O mie”, iar la începutul lunii mai va avea loc lansarea unui CD cu variantele română şi engleză ale piesei, informează Agenţia Info-prim Neo. Pentru participarea la Eurovision, în urma unui sondaj, a fost aleasă varianta în română a piesei.

62795_10151421329973547_691006394_n

Pasha Parfeni a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu poate să divulge scenografia, dar vor fi dezvoltate ideile prezentate la finala naţională. Pentru promovarea piesei a fost lansată şi campania „O mie de lumini către lună”. În cadrul acesteia, la Chişinău au fost lansate lampioane, iar imaginile vor fi utilizate pentru spotul promoţional. Acţiunea va fi repetată în alte 10-15 oraşe ale lumii.

Scopul este mobilizarea diasporei moldoveneşti să voteze participanta Moldovei la Eurovision. Imaginile filmate în cadrul campaniei „O mie de lumini către lună” vor fi utilizate şi în videoclipul piesei. Aliona Moon va evolua în prima semifinală Eurovision de la Malmo, Suedia. România va participa în acest an în cea de-a doua semifinală, ceea ce înseamnă că votarea reciprocă în semifinale va fi imposibilă.

      Articole recomandate