Relație bolnavă: El are 16 ani, ea are 43 de ani şi au o fiică

Povestea de iubire a acestui cuplu ar putea fi catalogată drept bolnavă. Când Renata Juras şi Ervin Szabo sunt văzuţi împreună, ar putea fi luaţi drept mamă şi fiu. Cu toate acestea, ea este mamă a doi copii şi are 43 de ani, iar iubitul său are 16 ani, dar avea 13 ani când s-au cunoscut.

Renata era antrenoare de handbal când l-a întâlnit pe Ervin, de care susţine că s-a îndrăgostit. Timp de cinci luni ea şi-a reprimat sentimentele, dar apoi s-au sărutat, iar băiatul părea să îi împărtăşească sentimentele.

Astăzi, după trei ani, timp în care femeia a fost condamnată la închisoare pentru sex cu un minor, cei doi au devenit părinţi şi intenţionează să se căsătorească. În Austria, unde locuiesc ei în prezent, vârsta legală pentru consimţământ sexual este 14 ani.

Renata a povestit că pentru iubitul ei relaţia cu ea a fost prima de natură sexuală. „Este cel mai bun iubit pe care l-am avut. Nu am simţit că fac ceva greşit., deşi eram confuză şi stiam că incalc anumite limite”, a declarat fosta antrenoare, care şi-a pierdut locul de muncă după ce legătura cu Ervin a ieşit la iveală. Ea vinde acum echipamente sportive online pentru a întreţine familia.

Femeia a divorţat în 2007 de Milivoj, în vârstă de 45 de ani, cu care are două fiice, Carla (21 de ani) şi Emily (16 ani).

Majoritatea rudelor celor doi au acceptat în cele din urmă relaţia lor, cu excepţia tatălui vitreg al băiatului, care a reclamat-o pe femeie la poliţie în octombrie 2010. Ea a fost arestată şi condamnată la 22 de luni de închisoare, dar după ce ea a ispăşit pedeapsa cuplul şi-a reluat relaţia.

Acum cei doi susţin că sunt fericiţi, iar Ervin merge la şcoală şi îşi ajută partenera de viaţă să schimbe scutece şi să o hrănească pe fiica lor, Noemi, născută anul acesta.

      Articole recomandate