Râsul malefic al unui copil a înnebunit internetul: 160.000 de vizualizări într-o singură zi

Un filmuleţ cu o fetiţă care râde „malefic” face furori pe internet. Numai în prima zi de la postare, 160.000 de internauţi au vizualizat video-ul de pe Youtube şi au postat zeci de comentarii.

După ce îşi împinge nervoasă jucăria de pe masă, fetiţa e fascinată în momentul când maşinuţa ei cade şi se izbeşte de podea. Copilul savurează din plin momentul şi începe să râdă „malefic”, cu pumnii strânşi. Reacţia neaşteptată a micuţei este catalogată de jurnaliştii de la The Huffington Post drept un moment de „veselie autentică”, deşi gestul spontan poate fi interpretat în mai multe feluri. Cea care a imortalizat momentul este chiar mama fetiţei, care a fost surprinsă să vadă că filmuţeul a prins atât de bine la public, devenind un viral pe internet.

„Doamne, nu au trecut nici măcar 12 ore de când am încărcat filmuleţul şi… (deja a fost vizualizat de atâtea ori- n.r.). Nu m-am aşteptat la o asemenea reacţie din partea publicului. O voi saluta pe fiica mea din partea voastră, deşi asta cred că face parte din planul ei malefic…”, a scris femeia într-un comentariu.

Câţiva internauţi cred că protagonista ar putea fi distribuită cu succes în „Harry Potter” sau într-un thriller, în rolul unui „personaj negativ adorabil”. Un user scrie că râsul copilei va deveni tonul lui de apel la telefon, iar un altul crede că fetiţa e foarte talentată.

      Articole recomandate