Rapperul 50 Cent va lansa, anul viitor, o carte despre fitness

Rapperul american 50 Cent va lansa o carte despre fitness şi un ghid nutriţional, ce vor fi publicate de editura Avery Books, în ianuarie 2012, informează billboard.com.

Intitulat „Formula 50: A 6-Week Total Body Transformation Plan” (Formula 50: Un plan de şase săptămâni pentru transformarea totală a corpului, n.r.), volumul descrie etapele de pregătire a metabolismului care sunt necesare pentru a ajunge la o bună formă fizică. Volumul include şi un ghid nutriţional.

Cartea a fost scrisă în colaborare cu Jeff O’Connell, redactorul-şef al site-ului Bodybuilding.com.

50 Cent a spus că a dorit să lanseze acest volum pentru a-i ajuta pe oameni „să facă schimbări pozitive în vieţile lor şi să aibă grijă de starea lor de sănătate”.

„Formula 50: A 6-Week Total Body Transformation Plan” nu este singura carte lansată de rapperul american. 50 Cent a lansat recent un roman pentru adolescenţi intitulat „Playground” şi volumul de memorii „Pieces to Weight, The 50th Law”.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de „băiat rău”, a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume.

      Articole recomandate