Ralf, câinele care îi ajută pe copiii bolnavi să se recupereze

Ralf, un câine uriaş din rasa Schnauzer, şi-a câştigat reputaţia de angajat-miracol la Spitalul Regal de Copii (Royal Children’s Hospital) din Melbourne, Australia.

El ajută la recuperarea micilor pacienţi pe care-i însoţeşte pe culoare şi uneori stă lângă ei în timpul şedinţelor de chimioterapie, relatează Daily Mail.

Ralf a ajutat-o pe Claire Couwenberg, o fetiţă de doi ani, să meargă la scurt timp după micuţa suferise o operaţie de îndepărtare a unui rinichi. Tot el a reuşit să-i aducă zâmbetul pe buze lui Zeke Harrison, un băieţel de 1 an şi 3 luni, care suferă de o boală genetică rară, corpul său nefiind capabil să ardă proteinele.

Mama lui Claire, Marie McPhee, a povestit cât de entuziasmată a fost atunci când fetiţa ei s-a ridicat şi a început să meargă atunci când Ralf a intrat în cameră. ’’Imediat ce l-a văzut, s-a ridicat din pat şi a început încet să meargă, iar acum nimeni nu o mai poate opri’’, a declarat emoţionată Marie pentru publicaţia Sydney Herald. ,,Nu mai am cuvinte. Într-un fel, nu-mi vine să cred’’, a mai spus ea.

      Articole recomandate