ProTV: Copilul din Moldova care s-a nascut fara organe genitale (Video)

copila

O familie din Causeni, Republica Moldova, incearca de mai bine de un an sa inteleaga daca bebelusul pe care il are este fata sau baiat.

Micutul s-a nascut cu o malformatie extrem de grava – nu are organe genitale. Si doar un examen al hormonilor a aratat ca, de fapt, copilul este de gen feminin. Medicii le-au spus insa parintilor ca in perioada pubertatii lucrurile s-ar putea schimba, astfel incat micuta sa se transforme in baiat, scrie protv.md

La prima vedere, n-ai spune ca Alexa nu e o fetita ca oricare alta. E foarte zbantuita si prietenoasa. Nu intelege, insa, de ce mama sa e tot timpul in lacrimi. Femeia a asteptat-o mult timp, iar cand a ramas in sfarsit insarcinata i s-a spus ca va avea o fetita. La nastere, insa, fericirea ei s-a ruinat.
Copilul s-a nascut cu o malformatie care i-a socat si pe medici. Abia peste cateva saptamani, dupa lungi investigatii a fost stabilit genul copilului.

Parintii au fost totusi atentionati ca mai tarziu fetita s-ar putea transforma in baiat, daca nivelul de hormoni masculini va creste. Acum copilul se simte din ce in ce mai rau, din cauza ca nu-si poate retine urina, are pielonefrita si face foarte des febra.

Mama micutei spera sa-i poata face cel putin o operatie de restabilire a vezicii urinare. In Moldova, insa, nu e posibil decat dupa varsta de trei ani, iar la Moscova interventia costa 20.000 de dolari. Singurul care munceste in familie este tatal copilului, care se afla peste hotare.

      Articole recomandate