Protest în Cartierul Roşu. Fetele din vitrină şochează turiştii din Amsterdam (Video)

sex-amsterdam

Traficul sexual este o problemă fundamentală a oamenirii, iar situația se agravează pe an ce trece. Circa 33 % din dintre prostituatele din Amsterdam provin din țări străine.

Fetele ajung în vitrinile de sticlă, lăsînduse pradă traficanților de ființe umane care ademenesc tinerele din țările sărace sub pretextul unor contracte de muncă atractive în UE.

Cartierul Felinarelor Rosii pare că trăiește într-o altă dimensiune temporală față de restul orașului. În timpul zilei, agitația pe străzi este minimă, iar imaginile lascive par mai degrabă sordide. Însă lucrurile iau o altă turnură după ora 10 noaptea, când totul revine la viața și orice filozofie despre moralitate sau grijă pentru sănătatea sufletului se risipesc precum frunzele în vânt.

În faimosul Cartier Roşu din Amsterdam, din spatele unei vitrine, 4 tinere îmbrăcate sumar au atras atenţia trecătorilor prin gesturi provocatoare, aşa cum prostituatele îşi atrag clienţii în zonă. Deodată, corpul femeilor tremură violent, atrăgând tot mai mulţi curioşi. Fetele încep să danseze pe o coregrafie bine pusă la punct, în aplauzele şi uralele celor strânşi în faţa vitrinei. La final, un mesaj este afişat pe clădire: „În fiecare an, mii de femei sunt amăgite cu o carieră de dansatoare în Europa de Vest. Din păcate, ele ajung aici“, informează adevarul.ro.

Campania a fost organizată de fima de advertising Duval Guillaume pentru grupul împotriva traficului de persoane “Stop the Traffik”. Grupul acționează pentru a reduce cazurile în care oamenii sunt înșelați sau luați împotriva voinței lor și vânduți ca sclavi sexuali, cerșetori, donatori de organe și nu numai.

Solomon Adrian

      Articole recomandate