Programul ”Challenger” în Moldova. Student azi, lider mâine!

challanger-moldova

Tineri între 20-30 de ani care vor să învețe cum să rezolve problemele semenilor săi, să gândească logic, să formuleze argumente și să prezinte elocvent poziția lor. Persoanele fără de experiență în astfel de programe, dar și membrii de partid. Sunt cei care pot să participe la cea mai nouă oportunitate: “Challenger”. 

“Challenger” este o posibilitate pentru tineri de a forma deprinderi de comunicare și de a dezvolta gândirea strategică și critică prin implicarea într-un exercițiu practic ce va aduce în scurt timp rezultate vizibile. Participanții vor lucra în echipe și vor identifica o problemă prin chestionarea persoanelor dintr-o anumită regiune, vor elabora o strategie și un plan de acțiuni pentru a pune în discuție acea problemă şi vor face pași spre rezolvarea ei. Ulterior, tinerii vor participa la o școală de vară de dezbateri. Termenul-limită de aplicare e 9 februarie, ora 17.00.

Exercițiul practic urmează a avea loc în perioada februarie–mai, 2014 iar şcoala de dezbateri: iulie, 2014.

Programul este organizat de către Institutul Național Democratic din SUA, reprezentanța în Moldova. Formularul de aplicare îl găseşti aici. Pentru mai multe detalii despre această oportunitate accesează pagina proiectului Challenger.

      Articole recomandate