Prognoza meteo: Mâine va ploua cu descărcări electrice

Conform Institutului meteorologic, săptămâna viitoare se așteaptă o răcire a timpului neconsiderabil, cu precipitații abundente în prima parte a săptămînii.

La noapte vremea se menţine caldă, dar va ploua în nord şi parţial în centru şi sud. Ploile vor fi de scurtă durată, dar însoţite de descărcări electrice. Prognoza meteo in Moldova mai relateaza ca minimele vor fi cuprinse între 13 grade la Briceni şi 18 grade la Chişinău. În sud vor fi în jur de 17 grade.

Mâine sunt anunţate ploi de scurtă durată, care vor cădea izolat prin ţară. Acestea vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Nivelul radiaţiei ultraviolete va fi deja moderat. În schimb, maximele se menţin cu vreo 7 grade mai ridicate decât normalul perioadei. În nord vor fi câte 25 de grade la Briceni, Soroca şi Bălţi. În centru se vor înregistra 27 de grade la Orhei, Dubăsari şi Chişinău, iar în sud sunt prognozate 28 de grade la Leova şi Cahul, şi 29 la Comrat.

Marţi aversele continuă, iar temperaturile scad până la 26 de grade.

Miercuri sunt anunţate ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi de instensificări ale vântului, iar termometrele vor indica 24 de grade. 

Joi va fi cu un grad mai cald, iar vremea aproape că nu se schimbă. Cerul se menţine variabil şi nu este exclus să cadă din nou ploi de scurtă durată.

Vineri ne vom bucura de vreme frumoasă şi însorită şi de 26 de grade la amiază.

      Articole recomandate