Prin ce se deosebeşte femeia înţeleaptă de cea deşteaptă

Tot mai des femeile deştepte se confruntă cu o mare problemă şi anume: sunt nemulţumite de ai săi bărbaţi, iubiţi sau în general de partea masculină. În schimb femeile înţelepte gândesc deopotrivă: că femeia care se plânge de al său bărbat n-o face decât din motivul că nu este cu nimic mai bună ca el. O femeie minunată, o femeie înţeleaptă, o femeie care merită, o să aibă parte la rândul său de cel mai minunat bărbat, pentru că în fond, atrage ceea ce este. 

Mai jos sunt specificate careva diferenţe dintre femeia deşteaptă şi cea înţeleaptă, care poate vor ajuta să aducă câteva concluzii şi răspunsuri la unele întrebări a aunor femei.

Deci: Femeia deşteaptă versus femeia înţeleaptă:

Femeia deşteaptă, descoperind că soţul a comis o greşeală, îi va scoate ochii amintindu-i ca ea la avertizat de nenumărate ori. Femeia înţeleaptă deopotrivă: îl va susţine necondiţiont, îl va încuraja şi câteodată se va preface că nici nu a observat.

Femeia deşteaptă, în situaţii de criză o sa ia controlul asupra ei şi o sa-şi înveţe soţul să trăiasca corect. Femeia înţeleaptă, foarte subtil o să-i arate direcţia şi o să-i ofere sprijin în intenţia de a ajunge acolo.

Femeia deşteaptă o sa-şi înveţe copii matematica cu orice scop. Femeia înţeleaptă va vedea în fiecare dintre ei o personalitate.

Femeia deşteaptă se va stradui să fie cea mai bună la locul de muncă şi să nu comită greşeli. Motiv pentru care, colegii o vor trata cu mare precauţie.Femeia înţeleaptă va crea în echipă o atmosfera prielnică, plină de căldură şi iubire.

Femeia deşteaptă va interveni în viaţa copiilor săi adolescenţi, oferindu-le sfaturile şi recomandările nesolicitate, învăţându-i cum se educă corect copiii. Femeia înţeleaptă le va permite copiilor să obţină propria lor experienţă de viaţă, fiind alături de ei şi oferindu-le sprijinul său în orice situaţie.

anahi-gonzales-keira-knightley-beautiful-women-for-com-453989

Femeia deşteaptă va lupta să-şi influenţeze soacra, îşi va afirma independenţa fată de părinţii săi, vor avea dispute din cauza unor sfaturi. Femeia înţeleaptă va învăţa să zâmbească, să asculte-n tăcere şi să cadă de acord. Concluzionând şi acţionând cum va dori ea. Cu duioşie şi iubire.

Femeia deşteaptă vrea să schimbe lumea, să refacă toate persoanele din jurul ei. Femeia înţeleaptă va începe să se schimbe. Şi îi va accepta pe toţi, aşa cum sunt ei.

Femeia deşteaptă gândeşte că fericit este cel care are dreptate. Femeia înţeleaptă, ştie, că cel ce are dreptate , este fericit.

Deci, să fim femei înţelepte pentru a fi fericite!

      Articole recomandate