Primul bărbat din viaţa unei femei rămâne demonul sau îngerul ei pentru totdeauna

Suferinţa merge mână în mână cu dragostea. Dorul este un gând de bunătate trimis celuilalt. Sărutul este un verb aşezat pe coapsele ei. Dorinţele devin agitate când văd o bucată de carne iar nebunia se rupe în zece să mai prindă un gând de noapte. Atunci, ea visează. Ea doreşte. Ea se oferă.

O femeie în viaţa unui bărbat poate fi un început sau un sfârşit. Un bărbat în viaţa unei femei înseamnă mai mult decât început şi mult mai mult decât sfârşit. Unii care vin şi pleacă vor fi uitaţi demult după primul plâns în pernă. Doar cei adevăraţi, creatorii de dragoste şi putere, rămân pentru totdeauna. Rămân cei care au reuşit să descopere visele ei sau cei care le-au nimicit pentru totdeauna.

Primul bărbat în viaţa unei femei înseamnă suficient de mult cât să nu mai conteze restul. El este cel care îi poate forma lumea cu grijă şi dragoste sau i-o poate da peste cap. E primul bărbat căruia i se oferă şi fireşte, nu-şi va permite să iasă prea repede din marea de vise ştiind că acolo e bine. Ea nu va gândi atunci, asta va trebui să o facă el. Fireşte, dacă ţine la ea cu adevărat. Marea parte a bărbaţilor când văd o fată pe jumătate goală o dezbracă mai departe, neştiind că aşa îi dezgolesc şi sufletul. Atunci, ea pur şi simplu va avea aşteptări. Fiecare fată îşi doreşte ca prima noapte de dragoste să aibă loc la lumina lumânărilor, pe un pat cu cearşafuri albe şi alături de alesul vieţii ei. De cele mai multe ori, asta se întâmplă pe nepregătite şi cu cineva pe care l-a cunoscut întâmplător. Pentru ea este o emoţie de-o viaţă, pentru el una de-o noapte, un moment de satisfacţie, o plăcere. E mult prea probabil ca ea să dea peste un dobitoc care gândeşte astfel.

10290051_686182358125140_2604823423904588475_n

Primul bărbat în viaţa unei femei e şi primul prieten căruia i-ar spune tot şi mai mult decât atât. Este mai mult decât iubit şi asta ar trebui s-o înţeleagă toţi bărbaţii. E un psiholog, un înţelegător şi un bun ascultător. Dacă ca bărbat a decis să fie cu ea, atunci e important să îi fie alături şi după. Iar după înseamnă toate momentele când ea îl vrea alături: să-i vorbească, să înveţe, să asculte. Dacă el va ieşi pe uşa din spate lăsând în urmă un pui de om cu vise, dorinţe şi suflet frânt e mult probabil ca peste câţiva ani să nu găsească nimic schimbat. Într-o femeie încape atât sentiment şi ataşament cât într-o lume întreagă. Femeia poate iubi cea mai din urmă nulitate, ştiind că este nulitatea ei care ţine la ea, care o va cuprinde când îi este greu sau îi va spune cuvinte dulci. Copilă fiind, iubeşte altfel şi e normal. El însă e bărbat şi nu se poate coborâ la emoţiile unei fete.

El va striga la ea să îi spele ciorapii şi să facă mâncare. El îi va reproşa de ce nu zâmbeşte şi de ce nu ştie atât de multe în dragoste. El îi va ucide sufletul bucată cu bucată, fiind convins că aşa e cel mai bine. Şi în cele din urmă el va pleca cum a venit, triumfător şi nemernic. Ea va rămâne cu gândul agăţat de tavan, cu aceleaşi vise şi dorinţe, fiind la fel de sigură că îl iubeşte, deşi ceea ce simte poate fi orice numai nu dragoste. Plecând, ea îi va oferi cel mai bun loc în inima ei şi de fiecare dată când va întâlni un nou bărbat va încerca să-l recunoască pe el în gesturile şi mimica acestuia. Îl va urmări ca o nebună, trăind până şi nebunia bărbatului din el. Va respinge bărbaţi adevăraţi, va urâ perechi ce se iubesc şi romane frumoase de dragoste. Va trăi viaţa şi lumea lui.

Dacă o va iubi cu adevărat, el va şti să plece la timp sau să rămână pentru totdeauna. El va şti că e primul bărbat, deci şi primul creator din viaţa ei. Îi va oferi grija sa şi lumea sa şi educaţia sa bună. Îi va spune cu drag cât de multe merită şi cât de important e să îşi realizeze toate visele. O va susţine. Îi va spune atent ce nu face corect şi ce ar trebui să schimbe. O va îndrăgi ca parte din el şi când va pleca, va rămâne ca un înger veghindu-i viitorul. Iar dacă îi va iubi sufletul, dragostea ei şu lumea frumoasă, va rămâne pentru totdeauna.

Fetelor, aveţi grijă cine este primul bărbat din viaţa voastră. Nu vă culcaţi la prima ocazie, pentru că aveţi simpla şi marea posibilitate să alegeţi. Dacă nu mai târziu, cel puţin prima dată. Alegându-vă primul bărbat, vă alegeţi viitorul şi toată viaţa. Pentru că primul bărbat din viaţa voastră vă rămâne demon sau înger pentru totdeauna.

      Articole recomandate