Prietenie stranie dintre o australiancă şi un patruped: În loc să îl taie de Crăciun, doarme cu el în pat

L-a cumpărat ca porc miniatural, la începutul anului. Numai că grohăitorul James s-a făcut un ditamai porcul şi ar fi numai bun de tăiat la Crăciun. Stăpâna lui doarme cu el în pat şi îl duce la plimbare.

Potrivit click.ro, australianca Anna Furlong, în vârstă de 22 de ani, locuieşte împreună cu porcul James în suburbia Redfern a metropolei Sydney. Animalul, care cântăreşte 71 de kilograme, a devenit deja o celebritate locală.

 

Anna iese la plimbare cu grohăitorul, care caută cu disperare măcar puţin noroi ca să se tăvălească în voie. Însă stăpâna, care îl adoră, îl ţine din scurt, fiindcă, la întoarcere, James urmează să se lăfăie în patul ei. Furlong doarme fericită împreună cu porcul, chiar dacă animalul grohăie întruna până se culcă. Australianca îl scoate pe James la plimbare în fiecare zi.

Dimineaţa mă scol în guiţăturile lui de foame, dar nu mă deranjează. James era aşa de timid când l-am adus acasă, acum nu mai are nici un stres. Fură mâncare de la cine poate şi dă vânturi în pat. Nu pot să-l dezvăţ de manierele proaste”, spune australianca. Ea îl hrăneşte pe porc cu fructe de mare şi ouă, dar niciodată cu carne şi produse lactate.

      Articole recomandate