Prezentatorii unei emisiuni din S.U.A. şi-au dat demisia în direct (Video)

Prezentatorii de ştiri ai unui post de televiziune american au demisionat în direct, fără să anunţe pe nimeni în prealabil, scrie Bangor Daily News. Anunţul lui Cindy Michaels şi Tony Consiglio a venit ca un şoc pentru colegii lor, mai ales când aceştia au şi-au justificat demisia prin anumite presiuni profesionale.

A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată, este vorba despre cariera mea şi despre ce îmi place să fac. Am vrut doar să ştiu că mi-am făcut meseria cât de bine am putut, că am respectat deontologia profesională. Iar eu cred că de multe ori nu am fost lăsată să fac asta„, a spus Consiglio, în direct.

Colega sa de pupitru a completat această mărturisire, spunând că au decis să facă anunţul în direct pentru că altfel nu ar fi fost lăsaţi să plece. „Dacă anunţam înainte, nu ne-ar fi lăsat. Iar noi voiam să ne luăm la revedere de la telespectatori, era foarte important pentru noi. Până acum, a fost o continuă lipsă de respect şi presiune asupra noastră din partea staff-ului, care ne spunea cum să ne facem meseria”, a spus Michaels, care lucra de 15 ani la postul de televiziune.

Cindy Michaels era directorul de ştiri, în timp ce Tony Consiglio era producătorul emisiunii.

      Articole recomandate