Premiul pentru tineret – aplicanţii pot depune dosarele de participare până pe 19 octombrie

premiu-tineret

Ministerul Tineretului şi Sportului a dat publicităţii un comunicat, în care precizează că dosarele tinerilor care doresc să participe la concursul „Premiul pentru tineret”, pot fi depuse până pe 19 octombrie.

Premiul, în valoare de 12 mii de lei, urmează să fie acordat celui ce-şi va adjudeca trofeul şi titlul de Laureat, pentru performanţele sale de excepţie, într-unul din domeniile: cultural-artistic, tehnico-ştiinţific sau activism civic.

Iniţiativa este organizată cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului: la concurs se pot înscrie tineri cu vârstele cuprinse între 16 şi 30 de ani, individual sau în grupuri de proiect, care reunesc maxim 5 persoane.

Premiul pentru tineret se decernează anual pentru realizări şi performanţe deosebite ale tinerilor cetăţeni ai Republicii Moldova, prin concurs, materialele lucrărilor înaintate urmând să fie prezentate Direcţiei Programe de Tineret a Ministerului Tineretului şi Sportului până la 19 octombrie 2013”, se precizează pe pagina oficială a Ministerului.

Cei interesaţi, pot expedia dosarele de participare, întocmite conform Regulamentului Concursului, la adresa: Chişinău, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfant nr.162, biroul nr.820 – informaţii suplimentare la tel. (+373 22) 820 864.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate