PowerSkips, noul sport extrem care a cucerit străzile din Chişinău!

Noile gadgeturi te ajută să obţii performanţe supranaturale. Poţi sări până la 1,5 metri în aer şi alerga cu o viteză maximă de 32 km/h!

Dacă tot e vară şi frumos afară, ce-ai zice de o repriză de jogging cu puteri supranaturale? Cum ar fi, de exemplu, să sari peste o maşină parcată prin centrul Chişinăului. Sau să sari mai sus decât propria ta înălţime.

Chiar dacă pare să ţină de domeniul filmelor SF, PowerSkips sunt cele mai noi accesorii de alergat care pot fi întâlnite pe străzile din Chişinău.

Echipa ziarului „Adevărul” a surprins deja trei tineri care, aşa cum vedeţi din imaginile de mai jos, aleargă pe PowerSkips prin grădina Ştefan cel Mare din centrul Capitalei. Fiecare dintre aceste dispozitive are aproape un metru lungime şi, datorită unor sisteme simple de arcuri, te propulsează mai sus decât poţi sări cu puterile proprii.

Iată câteva dintre performanţele pe care le poţi obţine cu noile gadgeturi pentru jogging care au cucerit Chişinăul:

– după ce te-ai obişnuit cu ele, poţi alerga cu o viteză de 32 km/h;

– poţi sări până la 1,5 metri în aer;

– în timpul alergării, lungimea saltului poate ajunge la 2,7 metri.

Accesoriile PowerSkits au fost inventate de către germanul Alexander Böck, în 2003, şi chiar au fost folosite de actorii care au participat la festivitatea de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008.

Doritorii pot achiziţiona aceste noi gadgeturi direct de pe Internet.

VIDEO Vezi cum să faci primii paşi pe PowerSkips:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kdFZwB95oEc[/youtube]

Sursa: Adevarul.md

      Articole recomandate