Povestea unei pictoriţe britanice: Şi-a pictat viitorul soţ înainte de a-l cunoaşte

1

Povestea unei pictoriţe britanice, în vârstă de 31 de ani, desprinsă parcă din romanele de dragoste, a uimit întreaga lume. Şi asta, pentru că Chloe Mayo şi-a pictat viitorul soţ înainte de a-l cunoaşte.

În urmă cu patru ani, Chloe s-a visat ţinându-se de mână cu un bărbat, iar apoi i-a pictat faţa foarte clar într-un tablou. Întâmplare sau nu, după doar două luni de la vis, ea l-a cunoscut online pe Michael Goeman(30 de ani). Astfel, după ce au socializat o vreme, ei au decis să se întâlnească, iar femeia a fost şocată când l-a văzut, din cauză că acesta semăna izbitor de bine cu bărbatul din tabloul pe care îl pictase.

Tânăra nu i-a mărturisit însă acestuia coincidenţa de teamă să nu fie etichetată în vreun fel, iar când a ajuns acasă a ascuns pictură. Abia după câteva săptămâni, când relaţia lor a avansat şi s-au cunoscut mai bine, Chloe şi-a făcut curaj şi i-a arătat tabloul, aceasta fiind amuzat de situaţie şi punând coincidenţa pe seama destinului.

Astfel, ei au continuat să se întâlneacă, iar după un an şi jumătate de relaţie Michael a cerut-o pe Chloe de soţie într-o vancaţă în sudul Franţei, iar la trei ani de la prima întâlnire cei doi s-au căsătorit. Tabloul cu pricina tronează acum în livingul casei lor, iar toţi prietenii artistei îl numesc pe soţul ei “bărbatul din tablou”. “Aşa a fost să fie, ca noi doi să ne întâlnim”, declară Chloe fericită.

      Articole recomandate