Povestea unei fotografii care a făcut înconjurul lumii. „Am vrea să-l întâlnim pe cel care a surprins momentul’

Momentul în care un bărbat a îngenuncheat în faţa iubitei sale, pe o faleză din Sidney, pentru a o cere în căsătorie, ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai intime momente din viaţa de cuplu a celor doi.

Totuşi, un străin care trecea întâmplător pe acolo i-a fotografiat şi a pus imaginile pe Reddit, dând naştere unei adevărate provocări în rândul internauţilor, pentru aflarea identităţii celor doi, scrie Daily Mail.

Atunci când povestea emoţionantelor fotografii a fost preluată şi de site-ul australian ninemsn.com, un prieten al celor îndrăgostiţi le-a dezvăluit identitatea.

Întâmplător sau nu, este vorba despre un cuplu de fotografi profesionişti, Steven McConnell, de 32 de ani şi Irene Kotov, de 28 de ani. Celor doi nu le vine să creadă că momentul în care au decis oficializarea relaţiei a fost văzut de o lume întreagă.

E haios că eu chiar îmi doream să fie un moment intim. Unii îşi fac astfel de propuneri în public, în faţa unei mulţimi de oameni. Eu chiar voiam să rămână doar între mine şi ea, dar, ca o ironie a vieţii, a ajuns să fie cunoscut de toată lumea”, a explicat Steven.

Plaja Bondi, locul unde a avut loc cererea în căsătorie, are o semnificaţie deosebită pentru cei doi, deoarece acolo şi-au petrecut primul Valentine’s Day împreună, în cele 18 luni de când formează un cuplu.

Cei doi obişnuiau să meargă des în acel loc, dar Irene nu se aştepta să fie cerută în căsătorie chiar atunci. “Simţeam că momentul urmează, dar nu m-am gândit că o să vină chiar atât de repede”, a povestit tânăra.
Îndrăgostiţii plănuiesc să se întâlnească cu persoana care le-a făcut fotografiile, cu scopul de a-i cere nişte copii pe care să le păstreze ca amintire.

      Articole recomandate