Povestea şocantă a băieţelului care a speriat un sat întreg din România

La numai 12 ani, un puşti din Dudeşti, judeţulBrăila, e cunoscut de localnici ca un cal breaz.Copilul a devenit infractor încă de la vârsta de 9 ani, când a jefuit grădiniţa din sat şi se pare că de atunci a mai dat vreo şase spargeri, iar zilele trecute a încercat să-şi violeze mama!

  • La 9 ani a jefuit o grădiniţă
  • La 11 ani a furat de la vecini
  • La 12 ani a vrut să o violeze pe femeia care i-a dat viaţă

Şirul de infracţiuni comise de băiat a început în octombrie 2009, când copilul, atunci în vârstă de 9 ani, a intrat în grădiniţa din Dudeşti împreună cu un alt băiat şi au furat un casetofon şi un ceas de perete.

O perioadă s-a cuminţit, însă din noiembrie anul trecut, copilul a devenit spaima satului. Mai întâi a furat din curtea unui vecin o bicicletă, un flex, o pătură, o geacă şi mâncare. În martie anul acesta a luat butelia altui localnic, iar de atunci a mai furat nişte bani şi alte bunuri. În total, poliţiştii cred că ar fi vorba de şase spargeri. Zilele trecute însă, copilul a şocat întreaga comunitate!

Localnicii sunt îngroziţi
Băiatul s-a strecutar în casa familiei sale pentru a lua nişte bani pe care mama sa reuşise să îi pună la ciorap. Supărat că nu a găsit nimic, a intrat apoi în camera în care dormea femeia şi a atacat-o, încercând să o violeze. Îngrozită, aceasta a început să ţipe după ajutor, astfel că puştiul s-a speriat şi a fugit.

Oamenii legii îl cercetează acum, însă pentru că este minor, micul infractor nu poate fi pedepsit. Tocmai de aceea, autorităţile au cerut şi deschiderea unei anchete sociale.

      Articole recomandate