Povestea micuței Monica Pârlici a emoționat românii la show-ul Junior Chef (Video)

După ce a luat trofeul la „Moldova are Talent”, Monica Pârlici s-a adeverit a fi pricepută și la gătit. Micuța a impresionat de-a dreptul jurații de la show-ul gastronomic „Junior Chef” din România prin talentul și modestia sa.

De această dată, micuța Monica și-a demonstrat aptitudinele și talentul său la gătit, aceasta fiind una din pasiunile ei. Cei trei jurați Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, dar şi pe Roxana Ionescu au gustat din peștele pregătit cu orez și legume.

Monica a mărturisit juraților că nu a avut o copilărie ca a altora, însă acest lucru nu a oprit-o să-şi urmeze visele. Alături de celelalte două surori, ea se află în grija tăticului ei. Mama lor le-a părăsit când erau mici. A plecat în Elveţia, unde şi-a făcut o altă familie.

Educaţia am luat-o de la tăticul meu. El spune că atâta timp cât ai o mamă, poate să fie ea plecată, bolnavă sau urâtă, e mama ta şi trebuie să o stimezi aşa cum e„, mărturisise micuța.

Un aşa talent nu putea fi ignorat. Aşa că Monica a intrat în platoul Junior Chef recitând versurile lui Ion Druţă – „Rugă Albă”. Momentul i-a emoţionat până la lacrimi pe juraţi.

Pentru ei, ea a gătit peşte la cuptor cu legume şi orez. Extrem de ordonată, a terminat rapid preparatul. Iar juraţii au decis rapid! „Monica-angelica, îţi doresc să iei trei de da. Primul îl primeşti acum de la mine„, i-a spus Prinţesa Polonic.

Ai pus prea puţin pentru cât de mult îmi place”, a completat Vizante. Iar Horia Vîrlan a numit mâncarea ei „un preparat sofisticat„. Pentru că Vizante a avut o poveste de viaţă asemănătoare, Monica a ales să meargă mai departe în echipa ei, scrie juniorchef.a1.ro.

10314734_294902190686179_42021983451764885_n

      Articole recomandate