Povestea Facebook. După 19 de ani de despărţire o mamă şi-a găsit fiica, căutând printre miile de fotografii Facebook

mo02

Ani de zile, Sarah Mowbray a încercat în zadar să-şi caute fiica, care i-a fost luată în 1995 de serviciile sociale pentru că nu avea cu ce să o crească. Îi ştia doar prenumele şi nu avea nici o idee care ar putea fi numele părinţilor adoptivi.  

În ultimă instanță , ea a scris numele Kayleigh Marie pe Facebook – în faţă s-a pomenit cu profilurile a sute de femei cu acest nume, informează DailyMail. Deși părea o sarcină imposibilă, ea a cercetat fiecare poză până când, surprinzător, a dat peste imaginea unei tinere cu o înfăţişare izbitor de asemănare cu a ei. Convinsă că Kayleigh Marie Watts ar putea fi copilul cel mic a dat spre adopție în urmă cu 19 ani, doamna Mowbray i-a trimis o cerere de prietenie – în termen de cinci minute după ce au schimbat câteva mesaje ambele au recunoscut că seamănă foarte mult.
Astfel au decis să se vadă. Doamna Mowbray și domnișoara Watts s-au întâlnit pentru prima dată după 19 ani în urmă cu o săptămână și alaltăieri au sărbătorit împreună prima duminică după 1995. „Am căutat-o pe Kayleigh timp de șapte ani, nu știam numele de familie al părinților ei adoptivi. În disperare am început să caut pur şi simplu Kayleigh Maries pe Facebook. Când am văzut poza lui Kayleigh m-am gândit că semăna leit cu mine. De îndată ce ne-am cunoscut am îmbrățișat-o atât de tare. Nu pot să cred că am găsit-o în cele din urmă”, povesteşte fericita mamă.
Doamna Mowbray a solicitat de asemenea serviciile unei  agențiii de urmărire pentru a da de fiica ei. Agenția a constatat o posibilă adresă, atunci când doamna Mowbray i-a trimis o cerere de prietenie lui Marie. Marie a acceptat şi astfel a început conversaţia care a durat 5 luni. „Am găsit mama mea biologică și avem atâtea lucruri în comun. A fost o nebunie când am văzut poza care arăta la fel ca mine”, spune Marie.

O poveste Facebook cu un final fericit.

mo1

mo3

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate