Pompierii britanici avertizează asupra jocurilor sexuale

2

Pompierii britanici au anunţat că, anul acesta, au fost chemaţi, numai la Londra, de 79 de ori după ce jocurile sexuale au pus „în pericol” siguranţa unuia sau ambilor parteneri, scrie apropo.ro.

Dave Brown, de la departamentul de Pompieri a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă de vină este celebra 50 Shades of Grey, însă numărul incidentelor care implică cătuşe a crescut semnificativ.

El a transmis şi un sfat pasionaţilor de sex care folosesc cătuşe: „Ţineţi cheile la îndemână! Astfel veţi evita să sunaţi la serviciul de urgenţă şi veţi scăpa de sentimentul de ruşine atunci când pompierii vor veni să vă «descătuşeze»„.

Alte incidente cu conotaţii sexuale cu care s-au confruntat pompierii londonezi sunt eliberarea bărbaţilor care şi-au prins părţile intime ale corpului în aspiratoare sau… prăjitoare de pâine.

În afara incidentelor legate de sex, în ultimii trei ani pompierii au mai răspuns la 1.300 de solicitări privind persoane prinse în diverse articole casnice (dulapuri, frigidere, etc) dar şi 18 cazuri de copii care aveau capul înţepenit în… oliţă!

      Articole recomandate