Playboy Top 10: Păpușile vii (Galerie Foto)

De la japonezi ni se trage moda asta ce frizează… nu ştim… pedofilia, un fetiş pentru sexul cu păpuşile gonflabile? Tot felul de fete şi femei tinere încearcă prin machiaj, lentile de contact, operaţii estetice sau efecte digitale să semene cât mai bine cu nişte păpuşi sau cu nişte personaje din benzile desenate japoneze Manga. Iată în continuare cele mai de succes 10 astfel de încercări ale momentului, conform site-ului PlayBoy.ro
1 KotaKoti, nume real Dakota Ostrenga

Sora unei alte „celebrităţi” din lumea adolescentelor internaute de acum câţiva ani, Kiki Kannibal, KotaKoti mai este cunoscută şi sub numele de Dakota Rose. Are 16-17 ani (după alte surse ar avea chiar 19) şi singura ei preocupare este aceea de a învăţa alte adolescente de vârsta ei cum să se machieze pentru a arăta asemenea unor păpuşi Barbie. Videoclipurile ei au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

2 Venus Angelic, nume real Venus Palermo

Venus este o londone ză de  numai 15 ani. Am văzut-o recent într-o emisiune TV în care a venit de mână cu mama ei. Venus era îmbrăcată ca o păpuşă şi arăta ca ieşită dintr-un spital de jucării defecte… la cap. Mama ei o apăra, spunând că obsesia ei pentru viaţa păpuşilor n-o face să vină acasă beată sau drogată. Mă rog, e şi asta o părere. Însă acum încercăm să ne gândim cine e mai responsabilă pentru această excentricitate: fata, care refuză să se maturizeze, sau mama, care din capul locului a crescut o păpuşă vie, pe care a mai şi botezat-o Venus?
3 Lily Cole

Pe Lily poate că ai văzut-o în The Imaginarium of Doctor Parnassus, unde o juca pe Valentina. Ea s-a lansat însă ca model şi este cunoscută pentru întruchiparea celebrelor (la ei) păpuşi din porţelan, un fel de balerine-bibelou (la noi), păstrând, desigur, toate proporţiile. Ne mai amintim şi că în 2008 a apărut pe coperta (şi în interiorul) numărului din octombrie al ediţiei franceze a Playboy.

4 Lin Ke Tong

Pe 20 septembrie, Lin tocmai a împlinit 24 de ani. După ce îi urăm „La mulţi ani!”, află că vorbim totuşi despre un fotomodel de 172 cm căruia îi plac jucăriile mici, mai ales păpuşile. Se vede, nu? Practic, nu e de mirare că preferă să se prezinte drept Little Dragon Girl.

5 Alodia Gosiengfiao

Caut-o pe această delicată filipineză pe deviantArt. Are o secţiune consistentă de fotografii cu temă. Printre ele, şi o sumedenie de păpuşi, prinţese, personaje de basm. Dar nu doar atât: Alodia este realmente o apariţie specială în CosplayCircle Club, iar cei 1,1 milioane de fani de peFacebook sunt cât se poate de reali.

6 Malibu Barbie Dolly, nume real Laura Catherina Vinicombe

Un alt „produs” al societăţii de consum şi, desigur, al Photoshop-ului, industriei cosmeticelor şi operaţiilor estetice. Laura şi-a văzut visul cu ochii şi a pătruns în mult visatul univers cunoscut sub numele de Blonde Bubble Land. Nu, serios, acolo declară că locuieşte. Caută-i contul pe tumblr. Te avertizăm: e foarte, foarte roz.

7 Charlotte Hothman

Dacă look-ul de păpuşă le prinde pe asiatice chiar şi la vârste mai înaintate, nu acelaşi lucru se poate spune despre rasa caucaziană, adică europencele normale. Normale e însă un fel de a spune. Englezoaica Charlotte Hothman (24 de ani) a cheltuit peste 10.000 de lire pentru operaţii estetice, haine şi accesorii care să o facă să semene cu o păpuşă Barbie.

 

8 Wang Jiayun

Născută în Kowloon, Hong Kong, această micuţă chinezoaică (164 cm, 42 kg), stabilită acum în provincia Guangdong, este foarte populară în Coreea de Sud. Motivul? În opinia internauţilor asiatici, fotografiile ei o înfăţişează asemenea unei păpuşi gonflabile. În numai două zile (16-17 februarie 2011), blogul ei foto înregistrase peste 3,5 milioane de accesări. O lună mai târziu, Wang dezvăluia publicului o parte dintre tehnicile folosite pentru a se „transform” în păpuşă. Printre ele, la loc de cinste, după cum bănuieşti deja, crema de Photoshop.

9 Valeria Lukyanova

Şi iată o a doua păpuşă Barbie din spaţiul estic. Frate, fetele de acolo par ia în serios şablonul ăsta mai degrabă caricatural. Culmea e că Valeria a f ost chiar una dintre pretendentele la titlul de Miss Ucraina, asta înainte de a decide treacă la cele păpuşeşti. Trist este că Valeria şi-a urmărit visul neprecupeţ nici un efort, inclusiv prin operaţii estetice extreme. Viitorul ei? La 21 de ani e încă destul de greu de desluşit. Oricum, mulţi continuă să o considere doar o farsă Photoshop.

10 Angelica Kenova

Despre rusoaica Angelica Kenova nu se ştiu prea multe lucruri. Chiar şi numele e destul de greu de găsit. Mai uşor vei da de ea sub apelativul devenit „meme”: Real Life Russian Barbie Doll. Ceea ce am descoperit într-o după-amiază de scormonit pe net sunt mai degrabă numere decât poveşti: data naşterii (11 iulie 1988), măsuri (87-51-87), greutate (41 kg), înălţime (1,65 m).

Si tu?! Ce parere ai despre acest „gen” de persoane?

      Articole recomandate