Planul ascuns al impresarului-bătăuş: a înlocuit-o pe Alexandra Stan cu o basarabeancă

2

Marcel Prodan, managerul şi producătorul Alexandrei Stan, şi-a înlocuit vedeta internaţională cu o basarabeancă blondă şi suplă, căreia i-a scris mai multe piese.

Potrivit adevarul.ro, Kaiia, pe numele ei adevărat Alina Şleahtiţkaia, s-a născut în iulie 1990 şi locuieşte în Constanţa. Biografia ei oficială spune că, atunci când era mică, a trăit în Republica Moldova. Tatăl Alinei este ucrainean iar mama este moldoveancă.

Alina a studiat la Colegiul Pedagogic din Cahul, la secţiunea „Muzică“. Când s-a mutat la Constanţa şi a fost descoperită de Marcel Prodan, impresarul-bătăuş al Alexandrei Stan. Norocul a dat peste ea atunci când a ajuns la o universitate particulară din Constanţa.

Deşi vroia să studieze Jurnalismul, Prodan a convins-o cu rezultatele pe care le avea cu Alexandra Stan şi încet-încet, basarabeanca a ajuns să fie înlocuitoarea vedetei româneşti care-şi cerea drepturile pecuniare din concerte.

Alina devine Kaiia

Dacă numele Alexandrei Stan se pronunţă uşor în orice limbă, Şleahtiţkaia e greu de scris şi de pronunţat de fanii din afara statelor CSI. Marcel Prodan şi colegul său de studio au ales să-l prescurteze şi aşa a apărut Kaia sau, stilizat, „Kaiia“. Pe pagina ei de Facebook, Kaiia este lăudată că şi-a început cariera atunci când era doar un copil.

Blonda basarabeancă a evoluat la „Faces of Friends Festival“ în anii 2008 şi 2009 şi a participat la primul reality show din Moldova – „Star Factory“. Contractul cu MAAN Studio a fost semnat în februarie 2012 şi în mai putin de un an şi jumătate a devenit celebră pe Internet.

„Ferma” blondelor

O frază de pe site-ul MAAN Studio (casa de producţie a lui Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi) lasă să se întrevadă adevărul despre modul în care managerul bătăuş gândeşte despre Kaiia şi Alexandra. „MAAN Studio artist Kaiia is the new addition to our artist “farm”, which also includes the worldwide dance sensation Alexandra Stan.” În traducere liberă, Kaiia este ultima adusă în fermă.

Videoclipuri la indigo

Marcel Prodan a aplicat aceeaşi tactică şi cu Kaiia atunci când vine vorba de videoclipuri. Dacă primul clip al ucrainencei a fost unul cuminte, în limba rusă, la cel de-al doilea a intrat scenariul „Alexandra Stan”.

Blonda nu mai este cuminte, ci sexy, iar Marcel Prodan apare încă de la început în rolul poliţistului rău. „Uhodi” înseamnă „Pleacă” în limba rusă. În trei săptămâni piesa are peste 20.000 de vizualizări pe YouTube. Clipul piesei este unul de imagine. Nu apare în el decât Kaiia în ipostaze cuminţi, într-o rochie lungă, albă.

A doua piesă interpretată de Kaiia a atins peste 180.000 de vizualizări pe YouTube. Piesa este o colaborare între Kaiia şi Manilla Maniacs – nemţii care au lansat în acelaşi moment o melodie cu Alexandra Stan – „All my people”.

      Articole recomandate