„Pe mine m-a născut bunica”. Un caz inedit face senzaţie în Statele Unite (Video)

Linda Sirois, în vârstă de 49 de ani, din Madawaska – SUA, a devenit mamă şi bunică în acelaşi timp. Femeia a fost mamă surogat pentru fiica ei, Angel Hebert, în vârstă de 25 de ani, care suferea de o boală de inimă ce i-ar fi pus viaţa în pericol în cazul unei sarcini, informează Huffington Post.


Linda Sirois a spus că i-a propus în repetate rânduri fiicei sale să fie mamă surogat, dar Angel Hebert a refuzat-o. În cele din urmă însă, aceasta a acceptat propunerea mamei sale.

FOTO: Facebook

Din punctul meu de vedere, totul a fost foarte simplu. Am privit această situaţie ca şi cum aş fi avut grijă de copil pentru câteva luni„, a declarat Linda Sirois. Astfel, pe data de 13 august, femeia a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care cântărea în jur de 3.2 kilograme. Copilul a fost conceput cu ajutorul procedurii de fertilizare in vitro. Ovulele au fost recoltate de la Angel Hebert, iar spermatozoizii de la Brian Hebert, soţul fiicei sale, în vârstă de 29 de ani.

FOTO: Facebook

Bunica a mai adus pe lume patru copii şi a declarat că sarcina cu nepotul a fost cea mai uşoară, pentru că nu a avut greţuri matinale sau alte simptome supărătoare. „A fost o experienţă extraordinară”, a spus ea.

Linda nu este prima femeie care acceptă să poarte în pântece copilul fiicei. Mulţi părinţi preferă ca bebeluşii lor să fie aduşi pe lume de o femeie din familie: mama, sora sau o cumnată. Anul trecut, o femeie în vârstă de 61 de ani a devenit una din cele mai bătrâne mame din SUA după ce a născut propriul nepot.

      Articole recomandate