Patru chestii ciudate pe care le poți cumpăra: Cizmele cu copite sau sapă USB

Cu o floare poate că nu se face primăvară, dar cu un box plin de iarbă naturală? Pe lista celor mai trăznite lucruri pe care le-au găsit colegii de la playboy.ro luna aceasta pe internet se mai numără  o sapă cu USB, o maşină pentru separat biscuiţii Oreo şi o pereche de cizme cu… copite.

Boxul ierbos

Eşti un huligan convins şi nu te poţi lăsa de obiceiul de a sparge faţa oamenilor cu boxul? Ăsta nu e un motiv pentru a nu îmbrăţişa trendul ecologist, atât de la modă astăzi.

grass-knuckles-livingVrei să fii cu adevărat „verde”? Atunci cumpără acest box cu inserţie de iarbă naturală realizat de HAF by Hafsteinn Juliusson. Nu costă decât 917 dolari, fără taxe, dar iarba este garantat să te ţină 9 luni. Dacă nu, te poţi duce să-l fărâmi ecologist pe proiectant. Până atunci, salvează natura, bate verde!
Cizmele cu copite

oonacat-bootsLe-am găsit pe Etsy, ceea ce înseamnă că sunt produse manual. Costă 440 de dolari şi par teribil de incomode, dar dacă vrei ca picioarele partenerei tale să semene cu nişte copite de unicorn (animal mitic pe care deci nu l-a văzut nimeni, niciodată), atunci ai nevoie de perechea aceasta de cizme produse de Oonacat.

Iată-le aici în acţiune pe suratele lor negre, cizmele de demon:

Sapa USB

3123-090175700

Da, ai citit bine, vorbim despre o sapă, de o cazma în a cărei coadă a fost încorporat un stick USB. Practic vorbim de o culme a uneltelor multifuncţionale şi inutile în acelaşi timp. „Realizarea” îi aparţine unui tip din Rusia, şi nu este destinată comercializării, dar găseşti pe modding.ru toate detaliile necesare pentru a-ţi putea construi şi singur o asemenea năstruşnicie.

3123-076783000

Maşina pentru separat biscuiţii Oreo
Face exact ceea ce-i spune numele. Pare construită în scop strict promoţional sau de către un om care adoră biscuiţii Oreo fără cremă dar nu vrea să facă un copil pentru a se baza pe acesta întru desfacerea numiţilor biscuiţi. Judecând după mustaţa protagonistului, înclinăm spre a doua variantă. Iată-i în acţiune – om şi maşină. De admirat securea cu care separă biscuiţii şi freza cu care rade crema. Muncă, nu glumă…

      Articole recomandate