Papusa care injura i-a scandalizat pe părinţii americani

O companie de jucării din SUA a lansat pe piaţă o nouă păpuşă care înjură, jucăria rostind printre altele şi sintagma „you crazy bitch”. Jucăria, destinată copiilor de cel puţin 2 ani, i-a scandalizat pe mulţi părinţi americani, care se tem că cei mici vor copia cu uşurinţă expresia, notează Huffington Post.

Păpuşa face parte dintr-un set de bebeluşi tripleţi scos la vânzare pentru cei aflaţi deja în căutare de cadouri de Crăciun. Părinţii americani care au auzit ce iese din gura acelei păpuşi s-au declarat nemulţumiţi de faptul că o astfel de jucărie se găseşte pe piaţă.

„Cred că aceste păpuşi ar trebui arse. Şi aş vrea să aflu numele companiei pentru că intenţionez să le trimit o plângere”, a comentat o mamă revoltată.

„Da, am auzit de această păpuşă. Nu aş vrea aşa ceva pentru copilul meu. Cu siguranţă nu”, a adăugat Denise Altschule, o altă mamă indignată de această jucărie. O altă mamă s-a arătat îngrijorată că fiul ei ar putea învăţa cu uşurinţă astfel de cuvinte: „Nu vreau să-l aud repetând astfel de expresii”, a declarat femeia.

În plus, unii americani au început să posteze pe YouTube videoclipuri în care îşi exprimă nemulţumirea, clipuri care se înmulţesc pe zi ce trece, adunând tot mai mulţi aliaţi împotriva jucăriei care vorbeşte urât.

      Articole recomandate