Pâinea care satură mai bine e aceea pe care ai dăruit-o! O scurtă poveste despre cei ce au nevoie

Faceți cunoștință, el e Sergiu. Sergiu la nici cei 10 ani are o soartă tistă în comparație cu semenii lui. Cu un an în urmă tatăl său a decedat într-o fîntînă în timp ce o curăța.

Timp de 3 zile a stat sub pămînt, pentru că organele noastre abilitate spre a asigura un prim ajutor sunt prost pregătite, dar și pentru că riscul de surpare a malurilor peste salvatori era prea mare.

Deja de un an Sergiu cu încă 3 frați mai mari și mama lor locuiesc extrem de greu. Cel mare e în clasa a IX-a, al doilea e în clasa a VII-a, al treilea e în clasa a IV-a, iar Sergiu e în clasa a II-a. Frații Rudei au nevoie în primul rînd de susținere morală, dar pe lîngă aceasta duc lipsa acută de haine și încălțăminte. Trăiesc de la o zi la alta pe salariul mamei, care e prea mic pentru cei 5 membri.

Se apropie iarna, iar lemne de foc aduc de la o pădurice din apropierea satului, dar e prea puțin pentru iernile friguroase de la noi. Persoanele de bună credință care doresc să-i ajute pe băieți și pe mama acestora sunt rugați să o contacteze pe Doina Lisnic la numărul de telefon 068579139.

O listă a celor necesare acestei familii este:

-Bani
-Haine pentru băieți clasa a III-a-IX-a
-Încălțăminte pentru băieți mărimile 32, 36, 38 și 39
-Produse alimentare
-Articole de igienă
-Prosoape, plapume sau cerșafuri pentru pat.

Colectarea va dura pînă pe 1 noiembrie 2014. Vă mulțumim din tot sufletul celor care deja au donat și celor ce urmează să ofere un mic ajutor acestor suflete frumoase. Promitem să revenim cu un articol după ce îi vom vizita și le vom transmite banii și coletele. Fiți mai buni.

10711094_644762628972595_7915351130722045353_n

      Articole recomandate