Pahare Publicitare: noua revelație gata să te surprindă prin Chișinău

V-ați plictisit să vedeți tot felul de mesaje publicitare aruncate la întâmplare care nu transmit nimic? Să vedeți imagini, bilboard-uri, postere ce conțin texte scrise de copywriteri lipsiți de inspirație? Publicitatea de proastă calitate a invadat spațiul public. E timpul să ieși din tipar. Dacă ai decis să investești în publicitate, investește în una bună, de calitate, în altfel de publicitate.

Cum își începe dimineața 80% din populația activă social de pe globul pământesc?… Așteptându-și cafeaua la vendomat. Cât timp petreci tu ținând cafeaua în mână?… Acum imaginează-ți că paharul acesta de cafea are culoare, design și-ți transmite un mesaj. Descoperă că de fapt, publicitatea poate fi haioasă, interesantă și distractivă.

Vorbim despre un produs inovativ pe piața publicității din Republica Moldova şi anume de plasare de publcitate pe toată partea exterioară a paharului de hârtie, acesta fiind ulterior distribuit pin aparatele automate de cafea amplasate pe un spectru larg de locaţii cu flux sporit de consumatori.

Cu Pahare Publicitare ai ocazia să-ți promovezi serviciile și produsele în mod inedit, eficient şi neconventional dar tot odata şi consumatorul de cafea  primeşte o mulţime de beneficii, unul din ele fiind posibilitatea de a câştiga premii  sau vouchere participând la concursurile organizate în parteneriat cu cumpărătorii de publicitate. Mai multe detali puteţi afla pe pagina noastră oficială de facebook, cât și pe site-ul nostru.

Le mulțumim pentru încredere primilor noștri clienți, care au fost receptivi și au decis să se promoveze în mod original, să fie altfel și să  comunice cu zeci de mii de potenţiali clienţi, utilizând paharele publicitare: EBBO (costume pentru bărbați) şi Capital Test. Ei sunt deja cu un pas înaintea concurentului, tu cât mai aştepţi ?

Pentru a înțelege în totalitate calitatea produsului, nu face decât să vezi acest filmuleț

      Articole recomandate