Orice ar fi, nu o lăsa să plece la somn cu lacrimi în ochi

De ce relaţiile care par fericite pe dinafară scârţâie pe dinăuntru?  De ce femeile care sunt devotate trup și suflet pleacă la culcare cu lacrimi în ochi? De ce bărbații care iubesc lasă sau sunt indiferenți? De ce nu există echilibru de la cuvinte la fapte și înțelegere de la supărare la fericire? Atât de mulți se culcă seara cu gândul: “las’ că-i trece”, se trezesc dimineața cu un “las’că vine înapoi” și continuă după ceva timp cu un “las’că mă descurc și fără ea”. Și apoi înțeleg că ea era totul și că nu trebuia să o lasă să adoarmă cu lacrimi în ochi. O zi, două, trei…până a plecat.

Dacă o iubești, nu fă ca femeia ta să ajungă cu lacrimi în ochi. Ar fi un act de lașitate din partea ta. Atunci când vă certați, gândește-te în primul rând la relația voastră și pune pe planul doi orgoliul. Atunci când mergi pe urmele egoului tău și ale dorinței de a ieși învingător, îi provoci ei dureri. Ea poate să nu recunoască cât de mult o doare, din cauza neîncrederii sau a fricii, pentru că prea mult ține la tine, dar să știi că îi este foarte greu să iubească un astfel de bărbat rigid. Mai mult decât atât, te rog, nu-i permite în nici o circumstanță să se culce cu lacrimi în ochi. Iarăși, ea poate să nu afișeze durerea, însă încetul cu încetul va pierde încrederea în tine. Mai bine fă așa, încât femeia de lângă tine să se simtă deosebită în fiecare zi.

Deschide-i ușa ca să intre ea prima în încăpere, mergi cu ea la magazin, pregătește-i micul dejun. Cu cât mai mult o vei iubi, cu atât mai mult ea te va iubi drept răspuns. Primești ceea ce dai. Încercați să păstrați iubirea necondiționată, altruistă, să aveți multă încredere reciprocă și să fiți mereu aproape unul de celălalt. Iubește-o cu toată inima ta: emoțional, mental și fizic. Dacă nu o vei putea iubi așa cum merită, lasă-l pe alt bărbat s-o facă. Dar nu-i permite femeii tale să adoarmă cu lacrimi în ochi. Ești bărbat, pe naiba, ești omul ei de încredere, ești jumătatea ei. Cine alticneva dacă nu tu să o consoleze, să o susțină, să o înțeleagă? Cine altcineva să o iubească sincer?

Orice ar fi, nu o lăsa să plece la somn cu lacrimi în ochi. 

Sursa

      Articole recomandate