Oraşul din China unde fiecare locuitor a primit lingouri de aur şi argint

În satul Changjiang din provincia Jinagsu, China, locuitorii primesc din partea comunităţii locale lingouri de aur şi argint.

Pentru a sărbători împlinirea a 40 de ani a afacerii susţinute de întreaga comunitate, satul Changjiang din provincia chineză Jinagsu va dărui fiecăruia din cei 3.000 de cetăţeni ai locului lingouri de 100 de grame realizate integral din aur şi argint.

Nu mai este un secret că ţara care înregistrează cea mai rapidă creştere economică din lume este China.

Mica aşezare Changjiang din China se întâmplă să fie deţinută de o firmă puternică, una din Top 20 – Companii Private din ţară. Lucrează pe mai multe domenii de activitate, inclusiv electric, chimic, al metalelor, aparent de succes pentru ei.

Compania a fost extrem de mulţumită de colaborarea cu localnicii şi nu a uitat de promisiunea făcută în 2009. Compania chineză a comandat peste 600 de kilograme de aur şi argint care să fie transpuse în lingouri a câte 100 de grame fiecare, la sfârşit ieşind 3.000 de piese de valoare.

Fiecare familie va primi şi un seif, unde să păstreze în siguranţă valorile primite cadou. Anumite surse spun că una dintre cele mai norocoase familii din sat are de primit 700 de grame de aur, ce valorează 43,750 de dolari, plus 700 de grame de argint.

Întrebaţi ce vor face cu lingourile primite, unii dintre localnici spun că le vor păstra ca amintire, iar alţii spun că le vor transforma în bijuterii pentru întreaga familie, dar şi ceva pentru zestrea copiilor.

      Articole recomandate