Oraşele cu cele mai bune şi cele mai slab cotate hoteluri din lume

receptie hotel

Vesti proaste pentru turistii indragostiti de Marea Britanie. Pe langa faptul ca Londra are unele dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, multe dintre ele ofera si unele dintre cele mai slabe servicii, relateaza ABC News.

Conform site-ul german Trivago, care se ocupa de listarea si compararea hotelurilor, a creat un index al reputatiei pentru unitatile de cazare. Acesta are la baza 34 de milioane de review-uri ale turistilor, lasate pe 140 de site-uri diferite. S-au luat in considerare numai hotelurile care aveau cel putin 60 de review-uri, din orasele cu peste 135 de unitati de cazare.

Iata lista cu cele mai bune si cel mai putin recomandate orase, atunci cand vine vorba de hoteluri.

Intii de toate sa va spun cum trebuie sa arate un astfel de hotel. Deci, un hotel bun este unul de clasa 3 stele pina la 5 stele, doar nu vorbim de cel mai super hotel cum ar fi cel din Dubai Burj Al Arab fiind unicu hotel din lume de 6 stele.

Grija personalului fata de clienti este un factor care te determina in prim plan calitatea serviciilor acestui hotel un factor ce nu trebuie de neglijat. Si spre final aspectul exterior al camerelor,bailor si holurilor ar trebuie sa fie la un nivel sufiecient de bine amenajat.

Orasele cu cele mai bune hoteluri:

1. Dresden, Germania

2. Hanoi, Vietnam

3. Portland, Oregon

4. Tokyo, Japonia

5. Santiago de Compostela, Spania

6. Gdansk, Polonia

7. Chicago, Illinois

8. Seattle, Washington

9. Cracovia, Polonia

10. Budapesta, Ungaria

Hotelurile de 2 stele si mai putin sunt mai bine de evitat, doar daca buzunarul nu iti permite cazarea in unul din hotelurile clasate mai bine. Astfel de hoteluri se caracterizeaza prin servicii proaste ale personalul, aspect interior de clasa medie si o atmosfera mai putin placuta.

Orasele cu cele mai proaste hoteluri:

1. Los Angeles, California

2. Kiev, Ucraina

3. Frankfurt, Germania

4. Panama City, Panama

5. Bruxelles, Belgia

6. Amsterdam, Olanda

7. Paris, Franta

8. Copenhaga, Danemarca

9. Rio de Janeiro, Brazilia

10. Londra, Marea Britanie

Vezi o lista cu cele mai bine cotate hoteluri din Republica Moldova conform clasei de prestigiu.

      Articole recomandate