Omul care sfidează medicina: Un thailandez prăjeşte puiul cu mâinile goale, fără careva protecţie (Video)

Pentru majoritatea dintre noi, stropitul cu ulei este cat se poate de dureos si, in cantitati mari, chiar dramatic, deoarece necesita interventii medicale. Un asiatic pare sa fie imun atat la durerea, cat si la simptomele arsurilor, scriu colegii de la perfecte.ro.

Il cheama Kann Trichan, are 51 de ani si lucreaza ca bucatar la un stand de pui prajit. Kann are abilitatea halucinanta de a-si putea scufunda degetele intr-o cratita cu ulei in clocot si de a scoate de acolo bucatile de carne cu propria mana, scrie perfecte.ro.

Socant este faptul ca, in urma acestei operatiuni, barbatul nu doar ca nu sufera arsuri, dar nu se alege nici macar cu banalele basici. Kann si-a descoperit aceasta abilitate uimitoare cu 8 ani in urma, cand a fost stropit accidental cu ulei fierbinte, dar nu a patit nimic.

De atunci, thailandezul a tot experimentat cu talentul sau si a ajuns chiar si in Cartea Recordurilor, unde detine recordul pentru a fi scos 20 de bucati de pui dintr-o tigaie cu ulei de 480 de grade, intr-un minut.

      Articole recomandate