Olanda-Germania, de la ora 21:45. Ultima şansă pentru olandezi

„Grupa Morţii” revine în prim plan la Campionatul European. După eşecul suferit în primul meci la turneul final, una dintre favoritele la titlu,Olanda va juca cu Germania. În primul meci al zilei, Portugalia va întâlni Danemarca.

Grupa de foc de la Euro-2012 ne aduce un nou meci de zile mari. După ce au pierdut la debut cu Danemarca, scor 0-1, Olanda va încerca să evite eliminarea în meciul cu Germania. Partida se va disputa la Harkov, acolo unde batavii au cedat în faţa danezilor. În caz de victorie, reprezentativa Germaniei îşi va asigura un loc în sferturile de finală ale competiţiei.

Situaţie asemănătoare şi în celălalt meci al grupei. După ce a cedat în faţa nemţilor în primul meci, Portugalia va întâlni la Lvov, Danemarca. Dacă lusitanii nu vor reuşi să obţină cele trei puncte, riscă să fie eliminaţi încă din faza grupelor.

Dacă vom juca mai creativ, va fi cu mult mai uşor. Totul depinde de schema tactică pe care o va alege antrenorul. Foarte mult depinde de el„, a declarat atacantul Portugaliei Helder Postiga.

Danemarca şi Portugalia s-au întâlnit şi în preliminariile Euro-2012. Danezii au reuşit să câştige grupa şi au trimis naţionala lui Paulo Bento la baraj. Lusitanii au învins cu 3-1 la Porto şi au pierdut cu 1-2 în deplasare.

      Articole recomandate