Ofertă originală în Moldova: Schimbă-ți numele de familie în ARAX și primești Internet Gratuit Pe Viață

4

Operatorul ARAX vine cu o oferta unica pentru cetatenii din Republica Moldova. Ei sunt gata sa ofere Internet Gratuit Pe Viață oricarei persoane care își schimbă  numele de familie în ARAX.

Regulament de participare:

Doritorii de a participa la acest proiect, vor întreprinde următoarele acțiuni:
1. Semnați o cerere de participare prin care confirmați faptul că intenționați să participați în cadrul acestui proiect.
2. Cererea de participare este analizată de către o comisie formată din persoanele cu funcții de conducere din cadrul companiei.
3. În caz de acceptare a cererii de participare de către comisie, vă adresați la  SERVICIUL STARE CIVILĂ din cadrul MINISTERULUI JUSTIȚIEI RM.
4. Participantul se va adreseaz cu o cerere către SERVICIUL STARE CIVILĂ prin care își expune intenția de a-și schimba numele de familie, urmând procedura standart. Compania va acoperi toate costurile ce țin de respectiva procedură.
5. Participantul, cu noul buletin de identitate în care este indicat noul nume de familie Arax, se va apropia la oficiul central al companiei pentru a semna contractul de deservire a clientului cu serviciul „internet”, fiind conectat în decurs de 5 (cinci) zile lucrătoare.

      Articole recomandate