O studentă de 23 de ani a fost violată de şase indivizi intr-un autobuz. Prietenul ei a fost bătut şi obligat să se uite

Caz cutremurător în Delhi, India! O studentă în vârstă de 23 de ani a fost violată într-un autobuz, în timp ce prietenul ei a fost bătut cu bestialitate şi obligat să privească scenele îngrozitoare.

Soferul autobuzului, ce aparţinea unei firme particulare, şi-a rugat fratele şi încă patru prieteni, să meargă la o plimbare în afara programului.

În mijlocul de transport în comun a urcat o studentă în vârstă de 23 de ani şi prietenul acesteia. Cei doi fuseseră la un film şi au decis să ia autobuzul spre casă. La un moment dat, ei au fost atacaţi şi bătuţi cu bestaialiate cu bare din fier.

Cei şase bărbaţi au violat-o pe tânăra aflată în stare de inconştineţă, în ce iubitul acesteia a fost obligat să se uite. Totul s-a petrecut în timp ce automobilul era în mişcare, ceea ce înseamnă că există persoane care au văzut ceea ce se întâmpla înăuntru.

Cazul studentei, aflată acum în stare critică la spital, a provocat un adevărat scandal în India. Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva sistemului corupt şi a poliţiştilor care închid ochii în faţa unor astfel de cazuri.

Patru dintre cei şase bărbaţi au fost prinşi de poliţiti şi, cel mai probabil, îşi vor petrece restul zilelor în închisoare.

      Articole recomandate