O rusoaică este femeia cu cele mai lungi picioare din lume (Foto)

O antrenoare de baschet a intrat in Cartea Recordurilor! Rusoaica Svetlana Pankratova are cele mai lungi picioare din lume, membrele ei inferioare masurand 132 cm, scrie kanald.ro.

Svetlana are, de asemenea, si o inaltime impresionanta! Rusoaica masoara 195 cm, are 42 de ani si in prezent este antrenoare de baschet la un liceu din Falls Church, Virginia de Nord. Svetlana Pankratova nu detine, insa si recordul pentru cea mai inalta femeie din lume.

Acesta apartine unei chinezoaice care s-a stins din viata in noiembrie anul trecut la numai 39 de ani. Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, masura 234 cm. Oare Svetlanei ii este usor sa-si gaseasca imbracaminte sau incaltaminte pe masura ei? Antrenoarea s-a nascut in Rusia, dar s-a stabilit in Statele Unite. Femeia isi aminteste ca era mereu cea mai inalta oriunde ar fi mers: cea mai inalta din clasa, cea mai inalta la antrenamente, cea mai inalta dintre rude, iar exemplele ar putea continua.

“Nu a fost usor cand eram mica pentru ca ceilalti copii ma tachinau. Asa se intampla mereu cand cineva este diferit”, a declarat Svetlana Pankratova.


Antrenoarea a subliniat ca nu se considera anormala, ci doar diferita. “Mereu se gasea cineva sa ma tachineze pentru ca eram cea mai inalta”, a adaugat Svetlana care a specificat ca niciodata nu a acordat atentie glumelor pe seama inaltimii sale sau a lungimii picioarelor.

302svetlana

302svetlana3-679x1024

guinness-longest-legs

18

      Articole recomandate