O româncă îmbracă vedetele de la Hollywood

Alexandra Popa este un designer de origine romana care a reusit sa fie cautata de vedete pentru creatiile sale. Shakira, Lady Gaga, Britney Spears sau Christina Aguilera fac parte din clientela ei.

Romanca stabilita in Marea Britanie, Alexandra Popa, creeaza „vestimentatii de burlesque” vedetelor care au nevoie de senzatie in show-urile proprii. Vedetele sunt de-a dreptul indragostite de piesele vestimentare ale romancei, mai ales ca acestea se simt feminine si „rele” atunci cand le imbraca.

Toate produsele ei sunt lucrate manual si reusesc sa puna in valoare chiar si femeile care nu se pot lauda cu siluete de vis.

In aceste conditii nu e de mirare ca , atunci cand vrea sa fie sexy, Britney, care e cand grasa, cand slaba, opteaza pentru corsetele Alexandrei.

Nici Christina Aguilera nu se fereste sa spuna ca poarta cu mare drag produsele Bordelle, mai ales ca romanca i-a facut aproape toate tinutele purtate in filmul „Burlesque”. Dintre romance, Alexandra o are clienta pe Loredana.

Alexandra Popa, 29 de ani, a plecat in Marea Britanie impreuna cu parintii, imediat dupa revolutie. Ea traieste la Londra, iar, din 2007, a lansat propriul brand de lenjerie intima, Bordelle. Lenejeria intima a devenit un element de fashion inca din anii ’80 prin designeri ca Jean Paul Gaultier sau Thierry Mugler.

„Majoritatea aparitiilor vedetelor feminine internationale au pu ternice elemente sexuale – fie ca vorbim de show-uri, muzica, look, etc. O usoara controversa realizata cu gust si plasata intrun context potrivit este o modalitate foarte buna de a te remarca. Intr-o societate in care concurenta este atat de mare, trebuie sa stii sa te pozitionezi si sa iesi in fata!”, concluzioneaza designerul.

      Articole recomandate