O poveste frumoasă de dragoste bună de scenariul unui film. S-au întîlnit după 35 de ani și sunt împreună!

dragoste-poveste

Gay Cioffi și Mark Obenhaus s-au îndrăgostit la prima vedere, într-o vară frumoasă din 1978. Cei doi s-au cunoscut pe o plajă din Florida și au înțeles că vor să fie împreună pentru totdeauna.

După clipe frumoase petrecute pe plajă, Gay acceptă să se mută în vila lui Mark, pe care acesta o avea pe plaja Gibson. Au urmat 3 săptămîni de iubire pătimașă, cu nopți nedormite și momente de neuitat. După 3 săptămîni însă, ambii s-au lovit de realitatea crudă a vieții. Gay, în vîrstă de 27 de ani atunci, se întoarce în Washington, pentru a-și asigura job-ul la care visase de o viață: acela de a fi profesoară. Mark revine și el la New-York, unde lucra ca producător de documentare.

Un timp își sunau unul altuia, însă la un moment dat legătura s-a rupt. Trecînd apoi anii, fiecare dintre ei s-a căsătorit. Gay are 2  copii, și după cîțiva ani de căsnicie divorțează, fiind convinsă că nu se va mai căsători niciodată. Mark are și el un copil. Soția lui moare din cauza cancerului la sîn. Pentru Mark a fost o perioadă dificilă din viață.

18VOWS2-popup

Într-o zi, Gay aude o melodie care îi amintește de seara minunată petrecută alături de Mark pe plaja din Florida. Amintirile revin pe neașteptate. Gay decide să îl caute pe Mark pe Facebook. Îl găsește și îi trimite cererea de prietenie. După cîteva minute, Mark îi răspunde: ‘’Este atît de plăcut să îți revăd numele pe ecran‘’. Ambii decid să se revadă, cît mai curînd. În același loc, pe aceeași plajă. Zis și făcut. Se văd o dată, de două ori, de 3, iar Mark înțelege că sentimentele de altădată revin.

După doar nici o lună de la reîntîlnire, Mark o cere pe Gay de soție. Firește că ea a spus DA. S-au căsătorit anul acesta pe aceeași plajă, în prezența celor apropiați. Întrebați de preot dacă acceptă să fie soț și soție, aceștia nu au răspuns cu ‘’Da’’, ci au rostit împreună: ’Cu siguranță’’.

O poveste frumoasă de dragoste, cu un final fericit!

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate