O moldoveancă îi răsfață pe italieni cu bucate tradiționale

Un restaurant ce poartă numele „Il Cappello di Guguzza“ („Cuşma lui Guguţă“) a fost deschis de un italian şi soţia sa moldoveancă în oraşul Toirano, regiunea Liguria, din Italia.

Cușma lui Guguță a ajuns deja și în Italia. Un restaurant ce poartă acest nume a fost deschis de un italian și soția sa de origine moldoveancă în orașul Toraino, regiunea Liguria.

Restaurantul cu nume moldovenesc „Cușma lui Guguță” (Îl Cappello di Guguzza), dar cu specific italian, a fost gândit astfel încât să-i cucerească prin originalitate pe toți cei care îi vor călca pragul. Vizitatorii sunt surprinși de decorul neobișnuit și atmosfera specială, informează stirilocale.md.

Localul este amplasat chiar în centrul istoric al orașului. Patronul, arhitector de meserie, a reușit să ajungă la inimile clienților prin simpla construcție a restaurantului. Interiorul este construit din pietre și cărămizi, iar la prima vizită în local ai impresia că intri într-o peșteră. Bineînțeles, din restaurant nu putea lipsi crama de vinuri și o moară veche de piatră.

Șef în bucătărie este moldoveanca, despre care, din păcate, nu am reușit să aflăm mai multe informații. Deși este un restaurant cu nume inspirat din povestea scrisă de scriitorul Spiridon Vangheli, bucătăria localului are specific italian.

ilcappellodiguguzza

Clienții localului spun că au fost cuceriți de amabilitatea angajaților, de bucatele extrem de delicioase, dar și de prețurile rezonabile.

restaurant

resta...

rest1

rest2

rest3

rest4

 

      Articole recomandate