O moldoveancă este eroină la Dinamo Bucureşti

Voleiul moldovenesc se poate mândri după ce Marin Lescov şi Tatiana Lupu, au devenit învingători ai meciurilor jucate ieri în Liga Campionilor Europei cu echipele Tomis Constanţa, respectiv Dinamo Bucureşti, care au învins Fenerbahce, respectiv Galatasaray.

De remarcat este faptul cum este tratată de către români, antrenori şi presă, jucătoarea noastră, Tatiana, care conform antrenorului lui Dinamo a fost eroina meciului, fiind cheia succesului, care a învins Galatasaray.

Dinamo Romprest Bucureşti a obţinut aseară la Istanbul o victorie răsunătoare. La finalul partidei, managerul Marian Ştefan a vorbit pentru blocaut.ro despre acest succes, „Este o victorie de povestit nepoţilor, o victorie extraordinară. Le mulţumesc fetelor şi băncii tehnice pentru bucuria pe care mi-au oferit-o. Au luptat extraordinar, aşa cum îmi doresc să o facă în fiecare partidă. Am obţinut o victorie, care este a întreg voleiului românesc, dar sunt foarte fericit pentru că este prima victorie pentru Dinamo în noul format al Ligii Campionilor” a declarat managerul dinamovist Marian Ştefan.

Despre schimbarea tactică făcută de Branko Kovacevic, care a introdus-o pe Lupu în zona 2 şi pe Smărăndache pe centru, Ştefan a adăugat: „Vreau s-ă l felicit pe Bane pentru această schimbare.Prima oară când am văzut echipa am crezut că a greşit formaţia, însă apoi am înţeles mutarea. Am avut un zid format din Marcovici şi Lupu, care a reuşit să o oprească pe Calderon. Este şi prima victorie mare pentru Bane din postura de antrenor şi vreau să vă spun că însuşi Zoran Terzic l-a sunat să-l felicite după meci”.

      Articole recomandate